Σα. Απρ 27th, 2024

Με ανακοινώσεις υποψηφίων σε Εύβοια και Φθιώτιδα συνεχίζει ο Φάνης Σπανός (Ονόματα & pics)

Δύο νέα μέλη ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας», για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Πρόκειται για την Βίκυ Παναγιωτοπούλου και την Γεωργία Σιαράπη.

Βιογραφικό Βίκυς Παναγιωτοπούλου

Γεννήθηκα στην Λαμία στις 31 Ιανουαρίου 1981 όπου και μεγάλωσα. Οι γονείς μου είναι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος και η Βασιλική Οικονόμου. Έχω δύο γιους, τον Αντώνη 7 ετών και το Βασίλη 5 ετών. Είμαι απόφοιτος του 4ου Γενικού Λυκείου Λαμίας και της Ιδ. Σχολής Αυγερινοπούλου με ειδικότητα ‘Ειδικών Εφαρμογών Αισθητικής’ με Πιστοποίηση του Υπουργείου Υγείας. Από το 2001 έως το 2002 εργάστηκα στο πολυκατάστημα “GALLERY DE BEAUTE” στη Λαμία ως αισθητικός και make up artist. Από το 2002 έως και το 2006 συνεργάστηκα ως αισθητικός με το ινστιτούτο ομορφιάς ‘Medi-Plus’ που στεγαζόταν στη κλινική ΜΗΤΕΡΑ στην Λαμία.

Από το 2002 έως και σήμερα εργάζομαι ως αισθητικός και make up artist, ενώ παράλληλα έχω ενεργό ρόλο στην οικογενειακή επιχείρηση “ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΟΜΙΚΗ” που ασχολείται με την ανέγερση κατοικιών και πώληση δομικών υλικών, καθώς και στην επιχείρηση “COFFEE LAB” που ανήκει στον αδελφό μου.

Είμαι υποψήφια γιατί…
Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση που μου έγινε να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του Φάνη Σπανού «Επιμένουμε Στην Καρδιά Της Ελλάδας», γιατί ως προσωπικότητα που θέλω να κάνω τους άλλους να νοιώθουν όμορφα και μητέρα δύο παιδιών, έχω υποχρέωση κι εγώ να παλέψω μαζί με την ομάδα του Φάνη Σπανού για ένα καλύτερο και αισιόδοξο μέλλον, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής !

Βιογραφικό  Γεωργίας Σιαράπη

Γεννημένη το 1982 στη Χαλκίδα. Είμαι απόφοιτη του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, του Τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών. Από το 2000 έως το 2003 εργαζόμουν στην Mercedes-Benz Hellas στο τμήμα πωλήσεων και δημοσίων σχέσεων. Είμαι επιχειρηματίας στον τομέα των υγρών καυσίμων σε Χαλκίδα και Ερέτρια. Από το 2014 έως σήμερα είμαι Αντιπρόεδρος στο Σωματείο Βενζινοπωλών Εύβοιας και από το 2017 είμαι εκλεγμένη στο Επιμελητήριο Εύβοιας. Έχω συμμετάσχει σε σεμινάρια που αφορούν την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.
Από μικρή ηλικία ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Έκανα πρωταθλητισμό για 12 χρόνια, κατακτώντας πανελλήνια πρωταθλήματα και συμμετέχοντας με την Εθνική Ομάδα Κολύμβησης σε διεθνείς αγώνες. Πριν από 3 χρόνια ως μητέρα πλέον ξεκίνησα πάλι την Κολύμβηση και συμμετέχω με τους masters. Το 2018 κατέκτησα την 7η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα masters Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στη Σλοβενία.

Είμαι υποψήφια γιατί…
Ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Φάνη Σπανό αποφάσισα να συμπορευτώ με το Συνδυασμό του «Επιμένουμε στην Καρδια της Ελλάδας», γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι η τεχνογνωσία που ήδη έχει σε συνδυασμό με τον σωστό προγραμματισμό του είναι το σημαντικότερο στοιχείο και αναγκαίο για το Νόμο μας, την Εύβοια. Από την δική μου πλευρά, ως μητέρα, επιχειρηματίας και πρωταθλήτρια θέλω να βοηθήσω την τοπική επιχειρηματικότητα, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της υπέροχης Εύβοιας. Η γραφειοκρατία είναι η λερναία ύδρα του επιχειρείν. Ένα πρόβλημα στο οποίο θα προσπαθήσω να μειωθεί στην Περιφέρεια μας. Πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι με ιδέες έχουν υποχρέωση να βγουν μπροστά και να δουλέψουν σκληρά για το μέλλον των παιδιών τους.