Πα. Απρ 26th, 2024

Συνάντηση Κεφαλογιάννη με τον δήμαρχο Αγίου Βασιλείου για την αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο

Με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης .

Αφορμή της συνάντηση ήταν το φλέγον ζήτημα της ανάρτησης των Δασικών Χαρτών που έχει αναστατώσει τον Νομό Ρεθύμνης αλλά και το αίτημα του Δήμου Αγίου Βασιλείου για την αποκατάσταση ζημιών δημοτικού και αγροτικού δικτύου λόγω των θεομηνιών του περασμένου Νοέμβριου.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τα τεράστια προβλήματα που έχουν προκύψει με την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών στον Νομό Ρεθύμνης και κατ επέκταση στο Δήμο Αγίου Βασίλειου και έχουν οδηγήσει σε απόγνωση τους Δημότες.

Ο κ Κεφαλογιάννης από την πλευρά του ενημέρωσε τον κ Ταταράκη ότι για το θέμα των δασικών χαρτών θα υπάρχουν σύντομα εξελίξεις και θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις. Επίσης διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα υπογραφεί η χρηματοδότηση ύψους 1.700.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών που θα αφορά την αποκατάσταση των ζημιών στον Δήμο Αγίου Βασιλείου από τις πρόσφατες θεομηνίες.

Ο κ. Ταταράκης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για τη συνάντησή τους, την άμεση ανταπόκριση του στα θέματα που αφορούν την περιοχή όπως οι Δασικοί Χάρτες και την καθοριστική συμβολή του στην έγκριση της χρηματοδότησης προκειμένου να υλοποιηθούν τα αναγκαία έργα στο οδικό δίκτυο.