Δε. Απρ 29th, 2024

Δήμος Γλυφάδας: Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Δάκη

Ο αγαπημένος μας Δάκης και μαζί του μια ολόκληρη εποχή θα “ζωντανέψουν” την ερχόμενη Δευτέρα στη Γλυφάδα μας!

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, με την επιμέλεια του Μάκη Δελαπόρτα και με τη συμμετοχή 12 γνωστών καλλιτεχνών, καθώς και της Φιλαρμονικής του Δήμου Γλυφάδας, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον αξέχαστο Γλυφαδιώτη τραγουδιστή, υπό τον τίτλο “Τόσα Καλοκαίρια”.

Θα τραγουδήσουν: Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοργιαλάς, Κωνσταντίνα, Αντώνης Λουδάρος, Μέμος Μπεγνής, Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και ο Λάκης Τζορντανέλι. Επίσης συμμετέχουν, ο Πάνος Δέρβος και η Έλενα Περβαινά. Έκτακτη συμμετοχή η φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Γλυφάδας με τον μαέστρο Νίκο Καμπιώτη.

 

Όλοι οι φίλοι και συνεργάτες του αξέχαστου Δάκη θα αποδώσουν φόρο τιμής και αγάπης, μέσα από ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τραγούδια από το σύνολο της τόσο πετυχημένης πορείας του.

Ο Δάκης αναμφίβολα υπήρξε το ίνδαλμα των εφηβικών μας χρόνων, από τους πιο χαρισματικούς ερμηνευτές της γενιάς του, ο παντοτινός teenagerτης εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Πολλοί τον αποκάλεσαν «Έλληνα Φρανκ Σινάτρα» και δεν είχαν άδικο, αφού η γκάμα των ερμηνευτικών του δυνατοτήτων, δεν περιοριζόταν μόνο σε τραγούδια ελληνικά, αλλά σε γαλλικά, αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά, αραβικά.

Πολύγλωσσος, πολυπολιτισμικός, δημοφιλής, κοσμοπολίτης, ερμήνευσε τραγούδια που αγαπήθηκαν από όλα τα κοινωνικά στρώματα και από όλες τις ηλικίες, αφήνοντας το στίγμα του στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας για εξήντα ολόκληρα χρόνια. Η υπέροχη φωνή του σίγουρα για πάντα θα συντροφεύει, θα ταξιδεύει και θα σκορπίζει συναισθήματα γεμάτα χαρά, αισιοδοξία, έρωτα, χρώματα κι αρώματα.

Στο αφιέρωμα θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια που ερμήνευσε, κατά την διάρκεια της τόσο πετυχημένης πορείας του, όπως: Τόσα καλοκαίρια, Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά, Μια σου λέξη, Αυτό το καλοκαίρι, Κορίτσι στάσου να σου πω, Τσάι με λεμόνι, Πάρε ένα κοχύλι από το Αιγαίο, Μίλα μου, Αλαλούμ, Tus veux to ve pas, Φιλοσόφησε, Μάζευα στα χέρια μου βροχή, Μαρίνα, Η στιγμή και πολλά ακόμη.

Τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών του Δάκη υπογράφει ο Κωνσταντίνος Παγιάτης

Η συναυλία αυτή, όπως και όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, πραγματοποιείται με τη χρηματοδότηση του Κ.Α.Π.ΠΑ Γλυφάδας και του Προέδρου του Στέλιου Κουρουπάκη. Η είσοδος είναι δωρεάν. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του.