Τρ. Απρ 30th, 2024

Σε πλεονεκτική θέση ο Διαμαντής Λιάμας για τον δήμο Βόλβης

Με ισχυρό προβάδισμα προχωρά ο δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας, στην πορεία προς τις κάλπες του Μαΐου, όπου διεκδικεί ξανά τον δημαρχιακό θώκου.

Αυτήν την στιγμή η παράταξη του δημάρχου εμφανίζεται έχει επιτύχει υψηλά ποσοστά συσπείρωσης, καθώς όλο οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε συνεργασία με τον επικεφαλής, Διαμαντής Λιάμας, εργάζονται αδιάκοπα πάνω στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου και την ενίσχυσή του, ενώ  καθ όλην την διάρκεια της θητείας της δεν σημείωσε απώλειες.

Αυτήν την στιγμή οι 15 από τους 22 προέδρους των τοπικών κοινοτήτων είναι εκλεγμένοι με τον κ. Λιάμα, ενώ στην παράταξη έχουν ήδη εισχωρήσει τέσσερα στελέχη από την μείζονα αντιπολίτευση. Πρόκειται για τους Βασίλη Κυριάκου από την Νέα Απολλωνία, Θανάση Κωστούδη από την κοινότητα Μοδίου, Αναστασία Ιορδανίσου από την Νυμφόπετρα, και Γιάννη Φωτιάδη από το Φιλαδέλφειο.

Από την άλλη πλευρά, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης με επικεφαλή το ιν Δημήτρη Στοΐτσα δεν παρουσιάζει ιδιαίτερη κινητικότητα εν όψει των επικείμενων εκλογών, προκαλώντας αντιδράσεις στο εσωτερικό της δημοτικής του ομάδας.