Κυ. Απρ 14th, 2024

Υποψήφιος για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων ο Βασίλης Χειμαριώτης με στήριξη από το ΚΙΝΑΛ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΚΙΝΑΛ Ιονίων Νήσων αλλά και τα μέλη της ΚΕ των Ιονίων και οι εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων, προκειμένου να γίνει επιλογή του επικεφαλής του ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

  

Κατά την σύσκεψη για την επιλογή του «εκλεκτού», παρουσία του μέλους της Επιτροπής Διεξαγωγής Αυτοδιοικητικών Εκλογών, Χρήστου Πολυζωγόπουλου, αποφασίστηκε ομόφωνα η στήριξη στο πρόσωπο του γιατρού και π. δημάρχου Κορισσίων, Βασίλη Χειμαριώτη, για την θέση του υποψηφίου περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:

Σήμερα στην Κέρκυρα πραγματοποιήθηκε η Περιφερειακή σύσκεψη του Κινήματος Αλλαγής με θέμα την επιλογή  υποψηφίου Περιφερειάρχη για την  Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Μετά την  εισήγηση της περιφερειακής επιτροπής και τον διάλογο που ακολούθησε αποφασίστηκε ομόφωνα  η επιλογή του γιατρού κ. Βασίλη Χειμαριώτη. Ο Βασίλης Χειμαριώτης  είναι ένας επαγγελματικά καταξιωμένος επιστήμονας  με γνώσεις στα αυτοδιοικητικά καθώς διετέλεσε Δήμαρχος Κορισσίων και διακρίνεται για την πολιτική και κοινωνική του δράση με διείσδυση και αποδοχή στα ευρύτερα στρώματα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Στην  διαδικασία επιλογής του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για το Κίνημα Αλλαγής παρέστη και το κεντρικό στέλεχος του  Κινήματος κ. Χρήστος Πολυζωγόπουλος .

Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας Κινήματος Αλλαγής