Τρ. Απρ 30th, 2024

Πρωτοβουλίες Ζέρβα για την επόμενη ημέρα- Σχέδιο τόνωσης αγοράς και επιχειρηματικότητας

Στην κατάρτιση ενός συγκεκριμένου σχεδίου για την τόνωση της αγοράς, των εμπορικών καταστημάτων, των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεων προχωρά ο Δήμος Θεσσαλονίκης και συγκαλεί γι αυτό το σκοπό τηλεδιάσκεψη με φορείς της πόλης και επιμελητήρια.

Στην τηλεδιάσκεψη έχουν κληθεί το Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, το Οικονομικό Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος , η Ένωση Ξενοδόχων και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο.

«Η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας και η επαναλειτουργία καταστημάτων και επιχειρήσεων πρέπει να γίνει με σχέδιο» αναφέρει η διοίκηση του Δήμου. Όπως επισημαίνεται, «η επιτυχημένη τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη ανοίγει το δρόμο για τη μετάβαση στην επόμενη φάση και ο δήμος προσέρχεται στη σύσκεψη αυτή με σειρά μέτρων, πρωτοβουλιών και δέσμη συγκεκριμένων προτάσεων με στόχο να στηριχθεί ο επαγγελματικός και επιχειρηματικός κόσμος της πόλης, λαμβάνοντας υπόψη τους απαραίτητους περιορισμούς και οδηγίες της Ελληνικής Κυβέρνησης και των υπερκείμενων υγειονομικών αρχών.