Πα. Μάι 17th, 2024

Στην Άρτα ο Δημήτρης Παπαστεργίου, στηρίζει τoν φίλο του Χρήστο Τσιρογιάννη

Ημέρα της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας η σημερινή, αφού στις 7:00 το απόγευμα στην πλατεία Mονοπωλίου, ο Χρήστος Τσιρογιάννης θα μιλήσει στους Αρτινούς και τις Αρτινές στέλνοντας το μήνυμα της νίκης. Έτσι σήμερα από το πρωί βρέθηκε στο πλευρό του ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου και προσωπικός φίλος του Χρήστου Τσιρογιάννη, από την Αυτοδιοίκηση και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος.

Περπάτησαν στο κέντρο της πόλης και ξεναγήθηκε στο Μικρό Θέατρο της Αμβρακίας, όπου μέσα από τα VR γυαλιά, που έχει αποκτήσει ο Δήμος Αρταίων από το πρόγραμμα των καινοτόμων δράσεων Discover Αrta, περιηγήθηκε εικονικά στο Γεφύρι και την Παρηγορήτισσα. Ο κ. Παπαστεργίου δεν παρέλειψε φυσικά να επισκεφτεί και το προεκλογικό κέντρο του Συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» ευχόμενος η Κυριακή να είναι ημέρα Νίκης για τον Χρήστο Τσιρογιάννη.

“Μόνο τυχαία δεν είναι η σημερινή μου παρουσία, ήρθα να στηρίξω και να ευχηθώ καλή επιτυχία στον φίλο μου Χρήστο Τσιρογιάννη. Πρέπει να εκτιμηθεί το έργο του Χρήστου Τσιρογιάννη σε μια περίοδο δύσκολη που πέρασε η κοινωνία μας. Δεν είναι καιρός για πειραματισμούς όταν η ομάδα του Χρήστου
έχει δοκιμαστεί με επιτυχία. Και εμείς στεκόμαστε δίπλα σε ανθρώπους που με την εμπειρία και τις πράξεις τους δείχνουν το πόσο διάθεση έχουν για δουλειά”, τόνισε ο υπουργός, Δημήτρης Παπαστεργίου .