Πε. Μάι 2nd, 2024

Επίσκεψη Χαρδαλιά στον Πειραιά – Συνάντηση με τον Γιάννη Μώραλη

Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, υποδέχθηκε στο γραφείο του σήμερα το πρωί, (26/9), ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Ο κ. Χαρδαλιάς πραγματοποιεί επίσκεψη στην πόλη, αφού επισκέφθηκε νωρίτερα το Γηροκομείο Πειραιά και αργότερα θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση σε κατάστημα εστίασης στο Πασαλιμάνι.

Στο Δημαρχιακό Μέγαρο, οι δύο αυτοδιοικητικοί συνοδεύονταν από υποψήφιους Περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, όπως η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου, και ο Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ, Γιάννης Βοϊδονικόλας.

Η ατζέντα της συζήτησης περιελάμβανε προβλήματα της πόλης, όπως το κυκλοφοριακό, με τον κ. Χαρδαλιά να φαίνεται θετικός στην υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ, ένα έργο που ζητά μετ’ επιτάσεως ο Δήμαρχος Πειραιά. Ακόμη, επί τάπητος τέθηκε το θέμα του Κηφισού και τα προβλήματα που δημιουργούνται εκεί, αλλά αναφορές έγιναν και στις προοπτικές του «μεγάλου λιμανιού», με τον κ. Μώραλη να στέκεται, στην αρχή της συζήτησης, στην μεγάλη ανάπλαση του Αγίου Διονυσίου και την επιχειρηματική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στην περιοχή, με ταχείς ρυθμούς.

Στη συνέχεια, ο κ. Χαρδαλιάς ξεναγήθηκε στη Διεύθυνση Πληροφορικής του Δήμου και στο «Κέντρο επιχειρήσεων», όπου διαπίστωσε πώς σε πραγματικό χρόνο οι εργαζόμενοι του τομέα ενημερώνονται για θέματα που αφορούν την πόλη. Τέλος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης έκανε μια σύντομη στάση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου συνομίλησε με τους υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και με δημοτικούς υπαλλήλους.