Σα. Σεπ 7th, 2024

Το αδιαχώρητο στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Βασίλη Τσιάκου στην Καρδίτσα (Pics)

Παρουσία πλήθους συμπολιτών του  εγκαινιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης, το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Καρδίτσας και νυν αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Τσιάκου.

Οι δρόμοι γύρω από το εκλογικό κέντρο ήταν κατάμεστοι από κόσμο που έσπευσε να στηρίξει το επίσημο ξεκίνημα του εγχειρήματος της δημοτικής παράταξης «Καρδίτσα o τόπος μας» με επικεφαλής τον Βασίλη Τσιάκο.

 

Μεταξύ άλλων το «παρών» στα εγκαίνια έδωσαν: ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Μουζακίου Γιώργος Κωτσός, ο δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Καρδίτσας Λάμπρος Τσιούκης, η πρώην βουλευτής Ασημίνα Σκόνδρα, η υποψήφια βουλευτής Σοφία Τόλια, πολλά τοπικά στελέχη της ΝΔ και πλήθος δημοτών της Καρδίτσας.

Τον υποψήφιο δήμαρχο πλαισίωναν στελέχη του συνδυασμού του και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Καρδίτσα o τόπος μας». Το ξεκίνημα των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου έγινε με τον καθιερωμένο Αγιασμό και στην συνέχεια πήρε το λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας και υποψήφιος δήμαρχος.

 

 

 

Ο κ. Τσιάκος μεταξύ των άλλων τόνισε πως ο Δήμος Καρδίτσας χρειάζεται ουσιαστικές παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα. Και αναφέρθηκε στην καθημερινότητα, στις υποδομές, στο ανθρώπινο δυναμικό, στα μεγάλα έργα, εφαρμόζοντας, όπως είπε,  ένα συνεπές και υλοποιήσιμο σχέδιο για το αύριο το οποίο φάνηκε πως δεν υπάρχει.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολούθως υπογράμμισε πως η λογική του αλλά και των συνεργατών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είναι ότι μαζί με τους συνδημότες θα κάνουν τον Δήμο να πρωτοπορεί. Δεν μας ταιριάζει, τόνισε χαρακτηριστικά, η μιζέρια και η απλή διαχείριση των πραγμάτων. Με συμπαραστάτη, συνέχισε,  τον επιστήμονα, τον υπάλληλο, τον εργάτη, τον αγρότη, την νοικοκυρά, τον άνεργο, τον νέο συνδημότη που αγωνιά για το μέλλον, θα φροντίσουμε να φτιάξουμε ένα Δήμο που θα διαχειρίζεται αποτελεσματικά τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά συγχρόνως θα έχει και επιτελικό ρόλο και λόγο στην ανάπτυξη του νομού.

 

 

 

 

 

Ειδικά για τα στελέχη του συνδυασμού του ανέφερε πως πρόκειται για μια σειρά ικανότατων στελεχών από όλα τα κοινωνικά στρώματα και από όλες τις περιοχές του Δήμου. Αυτή η σύνθεση, σημείωσε, είναι αντιπροσωπευτική της συστηματικής δουλειάς που στοχεύουμε να κάνουμε ως νέα δημοτική αρχή.

Ακόμα αναφέρθηκε στην άψογη, όπως είπε συνεργασία με τον Κώστα Αγοραστό και το έργο που επιτέλεσε από την θέση του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, το οποίο και κρίνιε καθημερινά ο πολίτης. Χαρακτήρισε, δε, την μετάβασή του από τον δεύτερο στον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης ως κάτι φυσιολογικό και αναμενόμενο.

Καταλήγοντας ο κ Τσιάκος εξέφρασε την βεβαιότητα  για μεγάλη νίκη του συνδυασμού του στις εκλογές της 26ης Μαΐου και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θα επιδιώξουμε να ενεργοποιήσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Καρδίτσας. Θα συζητήσουμε μαζί τους, θα επισκεφθούμε τα χωριά, τις γειτονιές της πόλης. Ο μεγάλος στόχος θα είναι ο Δήμος μας, να κάνει άλματα προόδου και ανάπτυξης. Έτσι θα έχουμε μέλλον και εμείς και τα παιδιά μας στο τόπο μας. Σε αυτή την προσπάθεια χωράνε όλοι, σας χρειαζόμαστε όλες και όλους για μια Καρδίτσα που θα γνωρίσει τη δική της δημοτική αναγέννηση».

Τέλος, ανανέωσε το ραντεβού του με τους Καρδιτσιώτες στην επίσημη ανακοίνωση του Συνδυασμού που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα.