Τρ. Απρ 30th, 2024

Η Άννα Καψή υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή

Ο συνδυασμός Πειραιάς Νικητής ανακοινώνει ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές την Άννα Καψή.

Η Άννα Καψή είναι φαρμακοποιός και δραστηριοποιείται στην περιοχή του Χατζηκυριακείου, με δύο επιχειρήσεις, ένα φαρμακείο και μια επιχείρηση περιποίησης άκρων.

Είναι κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Άνθιμου Καψή, έχει τρία παιδιά και είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά ως υποψήφια.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού Πειραιάς Νικητής και Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Η Άννα Καψή, μια πολύ δραστήρια επιχειρηματίας της πόλης μας και μητέρα τριών παιδιών θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό μας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που το έργο μας όλα αυτά τα χρόνια έχει οδηγήσει πολλούς συμπολίτες μας στην απόφαση να ασχοληθούν με τα κοινά και έχει σημασία για εμάς ότι υπάρχουν πολλοί νέοι και αξιόλογοι Πειραιώτες που κατεβαίνουν υποψήφιοι για πρώτη φορά. Την καλωσορίζω στη ομάδα του Πειραιά Νικητή και της εύχομαι καλή επιτυχία!

Η Άννα Καψή δήλωσε:

«Είμαι περήφανη για την απόφασή μου να είμαι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές γιατί θέλω πραγματικά να βοηθήσω την πόλη στην οποία δραστηριοποιούμαι. Για εμένα είναι έμπνευση και κίνητρο και ο ίδιος ο Δήμαρχος ο κ. Γιάννης Μώραλης. Εύχομαι να φανώ χρήσιμη για τους συμπολίτες μου. Θα κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ».