Σύμφωνα με δημοσίευμα των Παραπολιτικών, ξεπερνούν τα 65.000 στρέμματα οι εκτάσεις που έχουν καταστραφεί από τη μεγάλη φωτιά σε Βοιωτία και Αττική, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Η επιστημονική ομάδα του meteo.gr δημοσίευσε χάρτη που αποτυπώνει τις καμένες εκτάσεις έως και το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Αυγούστου.
Σύμφωνα με την ανάλυση των δορυφορικών δεδομένων του ευρωπαϊκού μηχανισμού Copernicus EMS, έως και τις 11:46 του Σαββάτου είχαν καεί περίπου 30.900 στρέμματα στην φωτιά της Βοιωτίας και περίπου 35.700 στρέμματα στην φωτιά στο Πόρτο Γερμενό Αττικής.
Υπενθυμίζεται πως και σήμερα είναι σε Red Code για φωτιές Αττική, Βοιωτία και Εύβοια. Οι άνεμοι συνεχίζουν και πνέουν θυελλώδεις αλλά αναμένεται να κοπάσουν μέχρι το απόγευμα.
Τις πολιτικές της Περιφέρειας Αττικής για την ισότητα των φύλων, τη στήριξη των θυμάτων βίας…
Η υπόθεση παραπέμπεται ήδη στις αρμόδιες αρχές, με σαφή πρόθεση να αποδοθούν ευθύνες και να…
Διεξάγονται αυτή τη στιγμή ο έλεγχος και η αξιολόγηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.
Σε νέα εποχή περνά πλέον το σχολείο.
Συμμετείχε στο Εργαστήριο «Αστική ανάπτυξη - Δημοκρατία - Πολιτισμός Μνήμης».
Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου, Λευτέρης Ταμπουρίδης.