Τη βαθιά του θλίψη για την τραγική απώλεια των δύο χειριστών που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια επιχείρησης αεροπυρόσβεσης, εκτελώντας το καθήκον τους στην πρώτη γραμμή της μάχης με τις πυρκαγιές, εκφράζει ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Συγκεκριμένα, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα, ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε:
«Σήμερα η χώρα θρηνεί δύο ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους υπηρετώντας το ύψιστο καθήκον: την προστασία της ανθρώπινης ζωής, των περιουσιών των συμπολιτών μας και του φυσικού μας πλούτου.
Η απώλειά τους μας γεμίζει βαθιά θλίψη και υπενθυμίζει το βαρύ τίμημα που πολλές φορές καλούνται να πληρώσουν όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της Πολιτικής Προστασίας.
Εκφράζω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειές τους, στους συναδέλφους τους και στους οικείους τους.
Τιμούμε τη μνήμη τους με σεβασμό και ευγνωμοσύνη. Η θυσία τους δεν θα ξεχαστεί ποτέ.
Παράλληλα, εκφράζουμε την αμέριστη στήριξή μας σε όλους τους πυροσβέστες, τους χειριστές εναέριων μέσων, τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, τους εθελοντές και όλους όσοι συνεχίζουν να δίνουν, με αυταπάρνηση, τη μάχη απέναντι στις φλόγες. Ευχή όλων μας είναι να τεθούν σύντομα όλες οι πυρκαγιές υπό έλεγχο και να μη θρηνήσουμε καμία ακόμη ανθρώπινη ζωή».
Η Next Step Media Group ανακοινώνει την απόκτηση, μέσω της εταιρείας του Ομίλου «NEXT STEP…
Σχετικά με το τεράστιο θέμα που έχει προκύψει στον Δήμο Χαλανδρίου για την μη ανανέωση…
Αντιδράσεις πολιτών και δυσκολίες στις καθημερινές τους μετακινήσεις με το νέο καθεστώς.
Συγκεκριμένες αποφάσεις ελήφθησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο για έναν Δήμο πιο λειτουργικό, προσβάσιμο και δίπλα στους…
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία του παλιού Αστυνομικού Τμήματος Επανομής.
Η ανάπλαση αφορά την ασφάλεια, την προσβασιμότητα, το πράσινο και τη λειτουργικότητα του δημόσιου χώρου.