Τρ. Απρ 30th, 2024

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή ο Απόστολος Κόσσυβας

Ο Απόστολος Κόσσυβας είναι προϊστάμενος Δημοτικής Αστυνομίας στον Δήμο Αθηναίων στο 1ο Δημοτικό Διαμέρισμα. Είναι Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών, εκλεγμένο μέλος υπηρεσιακού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων και μέλος Α΄ Πειθαρχικού της Περιφέρειας Αττικής.

O επικεφαλής του Πειραιά Νικητή, Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Kαλωσορίζω στον Πειραιά Νικητή ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο τον Απόστολο Κόσσυβα, έναν δραστήριο άνθρωπο, με ενδιαφέρον για τα κοινά και το καλό της πόλης μας. Ο Απόστολος διαθέτει 19 χρόνια εμπειρίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς είναι δημοτικός αστυνομικός και Πρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών. Ένας ενεργός πολίτης, ένας δραστήριος άνθρωπος ο οποίος επιθυμεί να προσφέρει στην πόλη μας. Όλο και περισσότεροι Πειραιώτες συμπορεύονται με τον Πειραιά Νικητή, ώστε να συμβάλλουν στη συνέχιση του έργου μας στην πόλη. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Ο Απόστολος Κόσσυβας τόνισε:

«Είναι τιμητικό για εμένα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Πειραιά Νικητή με τον Γιάννη Μώραλη. Μετά από 19 έτη υπηρεσίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός Αστυνομικός, πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω στην πόλη μου και στον Δήμαρχο με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του Πειραιά. Ευχαριστώ τον Γιάννη Μώραλη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου».