Τρ. Απρ 30th, 2024

Τον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου “τρολάρει” μέχρι και το κόμμα των ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

“Γελάει ο κόσμος” με τον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου Νίκο Καζαντζή, ο οποίος  εξασφάλισε την στήριξη του κόμματος των ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για… δύο ημέρες, καθώς ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος για την απόσυρση της στήριξης στην υποψηφιότητα του κ. Καζαντζή.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Καζαντζής, ο οποίος εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του νυν δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου και στην πορεία ανεξαρτητοποιήθηκε για να διεκδικήσει την δημαρχία Αγρινίου, αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του δέχθηκε την στήριξη της παράταξης των ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, οι οποίοι στην ανακοίνωσή τους επεσήμαναν: «Ο Νίκος Καζαντζής που έχτισε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους κατοίκους Αγρινίου , θα τον βοηθήσουμε να δυναμώσει το κίνημα των ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ στην Αιτωλοακαρνανία.»

Ωστόσο η αντίδραση του υποψηφίου δημάρχου δεν ικανοποίησε την ηγεσία των ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, καθώς ο κ. Καζαντζής δήλωσε ότι δεν έχει προβεί σε συνεννοήσεις με κομματικούς φορείς και η ανακοίνωση στήριξης του κόμματος των ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ στον συνδυασμό του δεν συνέβη εν γνώσει του.

Το αποτέλεσμα ήταν οι ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ με νέα ανακοίνωσή τους να «αδειάσουν» τον υποψήφιο δήμαρχο, αποσύροντας την στήριξη στο πρόσωπό του : «Με απόφαση της πολιτικής επιτροπής του κόμματος «ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ» αίρουμε την στήριξη στο πρόσωπο Υποψηφίου Δημάρχου Αγρινίου  πρώην Αντιδημάρχου  Νίκου Καζαντζή λόγω αρνήσεως του όπως εμφάνηκε από δημόσια τοποθέτηση του. Το κόμμα μας θα συνεδριάσει σε ολομέλεια και θα αποφασίσει ποιον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου θα στηρίξει.»