Κυ. Απρ 28th, 2024

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου – Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του

Ανακοίνωσε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Ηρακλείου ο Μιχάλης Καραμαλάκης ο οποίος βρέθηκε σήμερα για αυτόν τον λόγο στο Ηράκλειο.

Ο κ. Καραμαλάκης όπως είπε θέλει να προσφέρει στο Ηράκλειο. Το όραμά μας τους περιλαμβάνει όλους, θέλουμε ενότητα και όλοι είμαστε μαζί για το καλό του Ηρακλείου ανέφερε μεταξύ άλλων. Ο ίδιος είπε ότι έχει μάθει να εργάζεται σκληρά και πως ακόμη σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα ως τις εκλογές θα δείξει ότι όλα θα πάνε καλά. «Κίνητρό μου η αγάπη για την πόλη» είπε ο κ. Καραμαλάκης.

«Δραστηριοποιούμαστε, ζούμε και αντιμετωπίζουμε τις ίδιες αγωνίες καθημερινά σε έναν τόπο που είμαστε υποχρεωμένοι να τον διατηρήσουμε ζωντανό, αυθεντικό και σύγχρονο. Η περίοδος που διανύουμε επιβάλλει έναν ξεκάθαρο σχεδιασμό για τη διαμόρφωση συνθηκών για τις οποίες όλοι θα είμαστε περήφανοι. Δεν εξαιρείται κανείς από αυτή την προσπάθεια που πρέπει άμεσα να ξεκινήσει» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καραμαλάκης.

Ο κ. Καραμαλάκης ανέφερε ακόμη: «Μια προσπάθεια με επίκεντρο τον σεβασμό στους μεγαλύτερους που έζησαν το Ηράκλειο μιας άλλης εποχής και τα όνειρα της νεότερης γενιάς για μια πόλη πρότυπο σε όλη την Ελλάδα. Τον τόπο μας τον έχουμε κληρονομήσει από τις προηγούμενες γενιές και οφείλουμε να τον παραδώσουμε καλύτερο. Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο του οράματος που σας προανέφερα είναι καθοριστικός. Μια δημοτική αρχή που θα νοιάζεται καθημερινά για το πιο απλό αλλά και το πιο σύνθετο ζήτημα του δημότη της. Έχω μάθει στη ζωή μου να βάζω στόχους, να εργάζομαι σκληρά και να τους πετυχαίνω.

Βρίσκομαι εδώ σήμερα κοιτώντας σας στα μάτια για να σχεδιάσουμε και να οραματιστούμε την επόμενη ημέρα του Δήμου Ηρακλείου. Η συγκυρία απαιτεί εγρήγορση, ετοιμότητα και ενότητα. Έχω την τιμή να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου Ηρακλείου. Η απόφαση αυτή είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και συνειδητής επιλογής. Κοιτάζω στα μάτια την κάθε Ηρακλειώτισσα και τον κάθε Ηρακλειώτη και με συγκίνηση δηλώνω ότι είμαι παρών στην επόμενη ημέρα της αγαπημένης μας πόλης» κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου.

Πηγή: neakriti.gr