Τρ. Απρ 16th, 2024

Δήμαρχος Γαλατσίου: Το Μετρό επιτέλους έρχεται στην πόλη μας – «Μπήκε στις ράγες» το μεγαλύτερο έργο της Αττικής

Την ικανοποίησή του για την υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη των εργασιών κατασκευής της Γραμμής 4 του Μετρό εξέφρασε ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος.

Ο κ. Μαρκόπουλος σε ανακοίνωσή του δήλωσε ότι η έναρξη της κατασκευής του έργου αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών όλων των φορέων της πόλης, χαρακτηρίζοντας τη Γραμμή 4 του Μετρό ένα έργο πνοής που θα αναβαθμίσει την πόλη, θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων και θα μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

«Τα μεγαλόπνοα έργα ως γνωστόν ανήκουν πρώτα απ’ όλους στους ίδιους τους πολίτες και διαμορφώνονται ανάλογα με τις δικές τους ανάγκες και προσδοκίες.

Και όσοι βρισκόμαστε σε θέσεις ευθύνης δεν δικαιούμαστε να εφησυχάζουμε ποτέ. Συνεχίζουμε λοιπόν από την πλευρά μας να διεκδικούμε από την Κεντρική Διοίκηση την υπογειοποίηση της Βεΐκου, η οποία είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, καθώς αναπόφευκτα η επέκταση της Λεωφόρου Κύμης έως την Εθνική Οδό θα μεταφέρουν έναν επιπλέον όγκο οχημάτων στην πόλη μας», δήλωσε ο δήμαρχος Γαλατσίου.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαρκόπουλου