Πε. Μαρ 28th, 2024

Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κοροναϊό ο αντιδήμαρχος Λαγακαδά Γιώργος Προκοπίδης

Έφυγε από τη ζωή ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Λαγκαδά, Γιώργος Προκοπίδης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία.

Ο Γιώργος Προκοπίδης νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου και επί τρεις μήνες έδινε σκληρή μάχη με τον κοροναϊό, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε καθώς κατέληξε μετά από επιπλοκές.

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης τόνισε: “Με λύπη ανακοινώνω το θάνατο του φίλου και συνεργάτη Αντιδημάρχου, Γιώργου Προκοπίδη, ο οποίος κατέληξε σήμερα, 13 Φεβρουαρίου, 2021, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου , λόγω COVID – 19 . Eκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια , καθώς και των Δημοτικών Συμβούλων της Παράταξης. Η προσφορά του στο Δήμο Λαγκαδά θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όλων μας. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ”.

Λίγο νωρίτερα ο κ. Ταχματζίδης με μήνυμά του στoν προσωπικό του λογαριαμό έφραψε: “Έφυγες νωρίς Γιώργο, έφυγες άδικα. Πάλευες τρεις μήνες στο Νοσοκομείο αλλά ο Θεός σε ήθελε κοντά του. Μου στέρησε ένα καλό φίλο και ένα άριστο συνεργάτη.

Η προσφορά σου στο Δήμο Λαγκαδά αναγνωρίστηκε από όλους. Ήσουν ένας ακούραστος και αποτελεσματικός εργάτης. Τι να θυμηθούμε πρώτα…ήσουν πάντα στην πρώτη γραμμή ακούραστος, δημιουργικός, χρήσιμος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πάθος σου για την λειτουργία του ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ στο Λοφίσκο. ΔΙΚΟ ΣΟΥ δημιούργημα. Δεν θα ξεχάσω πολλά φίλε Γιώργο, τις ατελείωτες συζητήσεις μας για θέματα του Δήμου που τόσο πιστά υπηρέτησες. Δεν θα ξεχάσω την φιλία μας. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ φίλε Γιώργο, είμαι σίγουρος ότι και εκεί που πας το ίδιο χρήσιμος θα είσαι. Καλό κουράγιο στην οικογένεια σου που τόσο αγαπούσες και φρόντιζες».