Πα. Απρ 26th, 2024

Απόγνωση και πανικός στο επιτελείο Κατσιφάρα: Τώρα τα βάζουν με όσους από το ΚΙΝΑΛ δεν τους στηρίζουν

Σε απόγνωση και πανικό φαίνεται ότι βρίσκεται το επιτελείο του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, που βλέπει καθημερινά να του γυρίζουν την πλάτη τα στελέχη, τα μέλη και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, λόγω της συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό του συνδυασμού του, αποτελούν οι σημερινές δηλώσεις του κεντρικού στελέχους του και προέδρου του  Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος τα έβαλε και με τον ευρωβουλευτή της ΕΛΙΑΣ Νίκο Ανδρουλάκη, στον απόηχο της δήλωσής του, ότι δεν γνωρίζει κάποια απόφαση μέσω της οποίας το Κίνημα να στηρίζει τον περιφερειάρχη και όχι τον ομοϊδεάτη του Κώστα Σπηλιόπουλο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 89,4 τόνισε μεν πως «πρόκειται περί χαρισματικού και εξαιρετικού πολιτικού, που αναγνωρίζεται η πορεία του» αλλά…όπως είπε «ήταν περιττή η άποψή του και άστοχη», προσθέτοντας ότι ακροβατεί.

Υπενθύμισε, με νόημα, ότι η Φώφη Γεννηματά έχει πει πως όποιοι είναι εκτός γραμμής, είναι κι εκτός ΚΙΝ.ΑΛ.

Ακούστε το ηχητικό:

Να σημειωθεί πάντως ότι αν το Κίνημα Αλλαγής υιοθετούσε τη λογική του κ. Αγγελόπουλου, θα έπρεπε να θέσει εκτός κόμματος την πλειοψηφία των στελεχών και των μελών του ΠΑΣΟΚ, που έχουν εγκαταλείψει το συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα και τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Σπηλιόπουλου.Στελέχη μάλιστα του χώρου υπενθυμίζουν στον κ. Κατσιφάρα την παροιμία ότι «ο καθένας όπως έστρωσε κοιμάται».

Από την πλευρά του, ο  Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, Νίκος Μοίραλης δίνει τη δική του απάντηση στα όσα λέγονται.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook, σημειώνει ότι στη περιφέρεια δυτικής Ελλαδος, πλην της επίσημης παράταξης του Κινάλ υφίσταται και δεύτερο ψηφοδέλτιο που στη πλειοψηφία του αποτελείται από συντρόφους μας που στο παρελθόν έχουμε δώσει κοινούς αγώνες.

«Όλοι μαζί στις 26 Μαΐου θα δώσουμε τη μάχη των ευρωεκλογών και πρέπει να πετύχουμε τον στόχο μας…Να είμαστε 3η δύναμη με διψήφιο ποσοστό και να καταποντίσουμε τους Χρυσαυγίτες στέλνοντας τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!!!», υπογραμμίζει.