Σα. Σεπ 7th, 2024

Εκδήλωση για καλό σκοπό από την Ελευθερία (Ρίτα) Μωραϊτάκη Πικρού

Εκδήλωση για καλό σκοπό διοργανώνει η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πάρκων Αλσών & Υγείας των Ζώων Ελευθερία (Ρίτα) Μωραϊτάκη Πικρού

Στο μήνυμά της αναφέρει συγκεκριμένα:

«Με ιδιαίτερη χαρά ως Εντεταλμένη Σύμβουλος Πάρκων Αλσών & Υγείας των Ζώων, σας προσκαλώ στη συναυλία που διοργανώνει Ο Σύλλογος Γονέων Λυκείου – ΙΒ Κολλεγίου Ψυχικού, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής & τη συμμετοχή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με θέμα «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ», την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 στις 19:30, στο θέατρο Κατίνα Παξινού, Αττικό Άλσος.

Συμμετέχουν ο συνθέτης – ερμηνευτής, Πασχαλίδης Τόνιος, το μουσικό σύνολο του Θανάση Πολυκανδριώτη «Οι Επόμενοι» η Μπέσσυ Αργυράκη, η απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών Καρολίνα Ρόκκα, μαθητές και μαθήτριες του Κολλεγίου Αθηνών.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση τροφίμων για τους αδέσποτους φίλους μας. Παρακαλώ εάν θέλετε να υποστηρίξτε τη συγκέντρωση τροφίμων αλλά δεν μπορείτε να έρθετε στείλτε μου email στο rita.pikrou@gmail.com “Μέχρι κάποιος να αγαπήσει ένα ζώο, ένα κομμάτι της ψυχής του είναι σε λήθαργο” – Anatole France»