Τρ. Απρ 16th, 2024

«Φυλλορροεί» η παράταξη Ταχιάου στη Θεσσαλονίκη – Παραίτηση «βόμβα»

«Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα» θα μπορούσε να μετονομαστεί η δημοτική παράταξη του Νίκου Ταχιάου στην Θεσσαλονίκη, δεδομένου ότι ήδη έχουν ανεξαρτητοποιηθεί 6 από τους 11 εκλεγμένους συμβούλους της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα».

Πριν τη συγκρότηση διοίκησης στον δήμο Θεσσαλονίκης με κοινή τους επιστολή είχαν ανεξαρτητοποιηθεί πέντε δημοτικοί σύμβουλοι, οι Νίκος Ζεϊμπέκης, Σωκράτης Δημητριάδης, Μιχάλης Κούπκας, Δήμητρα Ακριτίδου και Ιωάννα Κοσμοπούλου, που όλοι στελέχωσαν τη δημοτική διοίκηση υπό τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Την περασμένη Δευτέρα ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Σάκης Τζακόπουλος καταγγέλλοντας υπολειτουργίας της παράταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφωνήσει με τον τρόπο λειτουργίας της παράταξης μετά τις εκλογές σημειώνοντας μάλιστα στην επιστολή του πως «ουσιαστικά η παράταξη δεν υπήρξε. Δεν λειτούργησε ποτέ» και τονίζει πως η «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» δεν έχει γραφεία, υποστήριξη, επικεφαλής, όλα όσα την κάνουν ομάδα. Τονίζει ακόμη πως η παράταξη δεν κατέθεσε ποτέ ούτε μια πρόταση , δεν δημοσιοποίησε μια καταγγελία ή μια ανακοίνωση.

Μάλιστα υπάρχουν πολλές αναφορές και αναβρασμός στο εσωτερικό της ομάδας που λένε ότι ο επικεφαλής Νίκος Ταχιάος έχει βάλει στον αυτόματο πιλότο την παράταξη, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών του στην ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.