Πε. Απρ 25th, 2024

Νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Αθανασόπουλος για τον δήμο Μεσσήνης – Δυνατά ονόματα της Αυτοδιοίκησης

Τους νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών στον δήμο Μεσσήνης, ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος στην ομιλία του τόνισε ότι το κοινό χαρακτηριστικό των υποψηφίων του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας»είναι η διάθεση για ανιοδιοτελή προσφορά για το καλό του τόπου, ενώ τόνισε γι’ άλλη μια φορά ότι προτεραότητα της παράταξής του είναι η οικοδόμηση μιας αλληλέγγυας και ανθρώπινης κοινωνίας και η ενεργοποίηση των πολιτών, ώστε να αλλάξει ο τρόπος διοίκησης του δήμου.

Σημειώνεται ότι μαζί με τους 31 υποψηφίους που είχαν ανακοινωθεί στις 13 Φεβρουαρίου, από τον Γιώργο Αθανασόπουλο έχουν συνολικά ανακοινωθεί 47 υποψήφιοι, που αποτελούν -όπως είπε- το 96% του συνδυασμού.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ανάμεσα στα νέα ονόματα που ανακοίνωσε ο Γιώργος Αθανασόπουλος, βρίσκονται έμπειρα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συγκεκριμένα δύο πρώην δήμαρχοι, ένας πρών πρόεδρος Κοινότητας και ένας πρώην πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι από το σημερινό δημοτικό συμβούλιο Μεσσήνης.

Αναλυτικά τα ονόματα:

Δ.Ε. Αίπειας: Σταυρόπουλος Παναγιώτης του Κωνσταντίνου, συνταξιούχος τραπεζικός. Τερζή Αποστολία του Ιωάννη, πρόεδρος Θεατρικής Ομάδας «Οδύσσεια».

Δ.Ε. Ανδρούσας: Γιαννέτου Αλεξάνδρα του Δημοσθένη, ιδιωτική υπάλληλος. Μακρής Χαράλαμπος του Κωνσταντίνου, πρώην δημοτικός σύμβουλος Δ. Μεσσήνης.

Δ.Ε. Αριστομένους: Ανδριανοπούλου Φιλάνθη του Αντωνίου, δικηγόρος. Αριστομενοπούλου Διονυσία του Σταύρου, φιλόλογος. Μπρατσιάκος Ιωάννης του Νικολάου, πρώην δήμαρχος Αριστομένους, πρώην αντιδήμαρχος Δ. Μεσσήνης, οικονομολόγος. Παπαγεωργίου Αναστάσιος, δημοτικός σύμβουλος, ιδιωτικός υπάλληλος, δημοσιογράφος.

Δ.Ε. Βουφράδος: Κοντοθανάσης Σπυρίδων του Σταύρου, πρώην δήμαρχος Βουφράδος, πρώην αντιδήμαρχος Δ. Μεσσήνης, συνταξιούχος μηχανικός.

Δ.Ε. Ιθώμης: Φειδά-Λίβα Ελένη του Αθανασίου, συνταξιούχος υπουργείου Παιδείας.

Δ.Ε. Πεταλιδίου: Μοσχοβίτη Λαμπρινή του Αθανασίου, αγρότισσα. Γριβέα Ευφροσύνη του Σταύρου, αγρότισσα.

Δ.Ε. Τρικόρφου: Πατσιώτης Ηλίας του Ιωάννη, πρώην πρόεδρος κοινότητας Τρικόρφου, πρώην πρόεδρος Δ.Σ. Μεσσήνης, συνταξιούχος.

Δ.Ε. Μεσσήνης: Βλαχοδημητρόπουλος Αναστάσιος του Παναγιώτη, πρώην αντιδήμαρχος Δ. Μεσσήνης, δημοτικός σύμβουλος, ελεύθερος επαγγελματίας. Δουρούμης Εμμανουήλ του Κωνσταντίνου, οικονομολόγος, πρώην υποδιευθυντής ΣΔΟΕ-ΔΟΥ Καλαμάτας, πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Μεσσήνης. Χριστοφιλόπουλος Νικόλαος του Δημητρίου, δημοτικός σύμβουλος, πρώην πρόεδρος Κυνοφιλικού Ομίλου Μεσσηνίας, ελεύθερος επαγγελματίας.