Πα. Μαρ 29th, 2024
Κώστας Αδαμάκης

Ο Κώστας Αδαμάκης είπε «όχι» στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Βόλου

«Το θέμα θεωρείται λήξαν για μένα. Προέχουν τα ακαδημαϊκά μου καθήκοντα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας» δήλωσε ο πρώην αντιδήμαρχος Βόλου Κώστας Αδαμάκης.

Ο κ. Αδαμάκης επικαλέστηκε φόρτο εργασίας και αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον πρότειναν, τους γνωστοποίησε ότι δεν επιθυμεί να ηγηθεί ψηφοδελτίου.

Αρνητικά απάντησε ο πρώην αντιδήμαρχος Βόλου Κώστας Αδαμάκης στον ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά στο ενδεχόμενο να ηγηθεί ψηφοδελτίου στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Βόλου. Την απόφασή του να αρνηθεί την πρόταση που του έγινε από μερίδα στελεχών της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, την έκανε γνωστή ο ίδιος στον taxydromos.gr.

«Το θέμα για μένα θεωρείται λήξαν. Απάντησα αρνητικά. Δεν είμαι ανεπάγγελτος. Έχω πολλές υποχρεώσεις στο Πανεπιστήμιο και για μένα αυτό είναι πρώτη προτεραιότητα» δήλωσε ο ίδιος ο πρώην αντιδήμαρχος, εξηγώντας ότι έχει αποφασίσει να ρίξει το βάρος στην ακαδημαϊκή του καριέρα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τις ενστάσεις που φέρεται να είχε μερίδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενοι τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και οι οποίες (ενστάσεις) καταγράφηκαν και στο ρεπορτάζ. «Όσοι θέλησαν να με θίξουν επαγγελματικά στο παρελθόν πήραν τις απαντήσεις τους. Αν κάποιος θέλει να το επαναφέρει, ας το κάνει τώρα δημόσια και επίσημα για να πάρει την απάντησή του αμέσως και όπως πρέπει» ήταν η επισήμανσή του σε ύφος που απέπνεε δυσφορία.

Πάντως αναφορικά με τον Δήμο Βόλου, να υπογραμμιστεί πως η πλειονότητα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τοπικά έχει διαμηνύσει πως αν το όποιο στέλεχος που βολιδοσκοπείται για τον Δήμο Βόλου, δεν έχει το «πράσινο φως» από το Κίνημα Αλλαγής πολύ δύσκολα μπορεί να τελεσφορήσει οποιαδήποτε συζήτηση για ενδεχόμενη συμπόρευση.