Κυ. Ιούλ 21st, 2024

Μία πεντάδα υποψηφίων ανακοίνωσε η Μερόπη Υδραίου για τον δήμο Κέρκυρας

«Χτίζουμε το Νέο Δήμο, με νέα, καθαρά πρόσωπα, με όρεξη για δουλειά» είναι το μήνυμα της Μερόπης Υδραίου που παρουσίασε πέντε νέους υποψηφίους.

Οι 5 νέοι υποψήφιοι είναι:

-Η Ελένη Βουσολίνου, ιστορικός- φιλόλογος, Διδάκτωρ της Ιστορίας, μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων, μέλος της Αναγνωστικής Εταιρείας Κέρκυρας, Ιδρυτικό μέλος της Παλαιάς Φιλαρμονικής Κέρκυρας και της Φιλαρμονικής Εταιρείας Μάντζαρος και μέλος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Κέρκυρας. Ενεργή και προβληματισμένη πολίτης, με διάθεση προσφοράς, ιδέες και προτάσεις.

-Η Κυριακή Βασιλάκη, κατέχει πτυχίο συντήρησης έργων ζωγραφικής και έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού. Για χρόνια υπήρξε μέλος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και εν συνεχεία από το 2010 διετέλεσε Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Κέρκυρας για 3 έτη. Είναι ιδιοκτήτρια σχολής οδηγών. Ένας άνθρωπος της δημιουργίας και του εθελοντισμού, από τα φρέσκα και νέα πρόσωπα που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Με ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα αδέσποτα ζώα, προσφέρει αφιλοκερδώς τη βοήθειά της στη Κερκυραϊκή Εταιρεία Προστασίας Ζώων και είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της.

-Ο Άγγελος Κουλούρης, Πολιτικός Μηχανικός, κάτοχος Διδακτορικού με αντικείμενο βιώσιμες κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, με διακριτή και αξιόλογη παρουσία και προσφορά. Έχει ασχοληθεί με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αναβάθμιση υποδομών για πεζούς και ΑΜΕΑ. Ο Άγγελος είναι Γενικός Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ τμήματος Κέρκυρας και Πρόξενος της Νορβηγίας στην Κέρκυρα, τη Λευκάδα και την Περιφέρεια Ηπείρου.

-Ο Άγγελος Κοντός, ηλεκτρολόγος, αδειούχος εγκαταστάτης και ελεύθερος επαγγελματίας. Άνθρωπος της εργασίας με ευρεία κοινωνική αποδοχή και καταξίωση. Είναι Αντιπρόεδρος του συνδέσμου ηλεκτρολόγων Κέρκυρας και μέλος του Δ.Σ. του ΟΕΒΕ Κέρκυρας. Για 5 χρόνια ήταν Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Μπενιτσών καθώς και επί 20 χρόνια μέλος του συλλόγου. Είναι Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μπενιτσών.

-Ο Νίκος Βασιλάκης, συνταξιούχος ηλεκτρολόγος, άνθρωπος με εμπειρία στα αυτοδιοικητικά και κοινωνική προσφορά . Ιδρυτής και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Άφρας για 25 χρόνια. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών στο Δήμο Παρελίων και Αντιπρόεδρος στο Τεχνικό Επιμελητήριο Κέρκυρας.

«Η παράταξη «ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ» είναι μια δυνατή παράταξη που έχει πρόγραμμα για την επόμενη μέρα. Γίνεται πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία και το όραμα της το ενστερνίζονται όλο και περισσότεροι πολίτες που θέλουν, όπως εμείς, να φτάσει η Κέρκυρα εκεί που της αξίζει και να δώσουμε την ποιότητα καθημερινής διαβίωσης, που αρμόζει στους συνδημότες μας και στα παιδιά μας», αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης «ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ».