Πε. Μαρ 28th, 2024

Παρουσίασε τον συνδυασμό του ο Ηλίας Ζάχαρης για τον δήμο Νεάπολης – Συκεών

Η παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, με επικεφαλής τον Ηλία Ζάχαρη, ξεκίνησε επίσημα την προεκλογική της εκστρατεία στον δήμο Νεάπολης -Συκεών με την πρώτη της εκδήλωση στο αμφιθέατρο του δημαρχείου της Νεάπολης.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι της παράταξης που γέμισαν την αίθουσα, το φουαγιέ αλλά και τον υπαίθριο χώρο μπροστά στην είσοδο του δημαρχείου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών, Ηλίας Ζάχαρης, ο οποίος ανέπτυξε τις βασικές αρχές της υποψηφιότητας του και παρουσίασε τους υποψήφιους που απαρτίζουν τον κορμό του ψηφοδελτίου της κοινωνικής συνεργασίας, τόσο στον δήμο, όσο και στις τοπικές κοινότητες, Νεάπολης, Συκεών, Πεύκων και Αγίου Παύλου.

“Ξέρετε ότι είχαμε ζητήσει για τη σημερινή μας συνάντηση, το κλειστό γήπεδο του Αγίου Παύλου. Αρνήθηκαν να μας το δώσουν γιατί, όπως είπαν, έχει παρκέ. Βλέποντας τη σημερινή μας συγκέντρωση, τη γεμάτη αίθουσα, τον γεμάτο χώρο μπροστά στην αίθουσα και τον γεμάτο χώρο στο προαύλιο του Δημαρχείου, καταλαβαίνω γιατί δεν μας το έδωσαν! Γιατί θα έβλεπαν όλοι, ότι ήταν μικρό για να μας χωρέσει όλους”, είπε ξεκινώντας την ομιλία του, ο κ. Ζάχαρης.

Ανάμεσα στο κοινό ήταν:

ο πρόεδρος της Διοικούσας της ΝΟΔΕ της ΝΔ, Τάσος Σπηλιόπουλος

σημαντικοί τοπικοί παράγοντες που εξέφρασαν τον πολιτικό χώρο της κεντροδεξιάς σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, όπως ο Γιάννης Καρακουλάκης στη Νεάπολη, ο Ανδρέας Λεούδης στις Συκιές και ο Θανάσης Πλανόπουλος στον Άγιο Παύλο.

Περιφερειακοί σύμβουλοι, όπως η Νανά Αηδονά, ο Χρήστος Μίττας, η Ελένη Φύκα και ο Φάνης Παππάς, Μιχάλης Χριστοπουλος, Γιαννιού, Σωτήρης Μπάτος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, Θόδωρος Μητράκας, ο οποίος μετέφερε και τον χαιρετισμό του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα και Δημήτρης Ασλανίδης.

Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του ΕΕΘ με το ψηφοδέλτιο Ζορπίδη, Λευτέρης Αλεξανδρίδης και Γιώργος Μαβινίδης

Υποψήφιοι βουλευτές των εκλογών του 2014, ανάμεσα στους οποίους, ο Στράτος Σιμόπουλος, η Άννα Ευθυμίου, αλλά και ενδιαφερόμενοι για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ, όπως ο Γιάννης Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Κούβελας.

Οι εκλεγμένοι τοπικοί Σύμβουλοι Πεύκων με το ψηφοδέλτιο Δανιηλίδη Τάνια Κουγιουμτζίδου και Δημήτρης Βαφειάδης και Αγίου Παύλου με το ψηφοδέλτιο Χατζησαββα, Στάσα Δαραμίλα.

Ο πρώην βουλευτής Κιλκίς, Κώστας Κιλτίδης

Ο Άκης Κοτάνογλου, τομεάρχης Μακεδονίας της Ένωσης Κεντρώων