Τε. Μάι 1st, 2024

Σύσσωμη η Κεντροαριστερά στην κοπή πίτας του συνδυασμού του Κώστα Στέφα (pics)

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα και με έντονο προεκλογικό χρώμα πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, η κοπή πίτας του συνδυασμού «ΞΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής τον Κώστα Στεφα που διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Το παρών στην κοπή της πίτας έδωσε πλήθος μελών και ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ του δήμου, αλλά και κεντρικά στελέχη του κόμματος, όπως ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ και υπεύθυνος για το συνέδριο του κόμματος Χρήστος Πολυζωγόπουλος, το μέλος της ΕΓ και υποψήφια βουλευτής στον Νότιο Τομέα Τόνια Αντωνίου, οι στενοί συνεργάτες της επικεφαλής του νέου φορέα Δημήτρης Κουρόγιωργας και Ειρήνη Μουστάκη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, η πρώτη σε σταυρούς περιφερειακή σύμβουλος του Γιάννη Σγουρού, Άννα Μεθυμάκη, η υποψήφια στον Νότιο Τομέα Μαρία Μισέντου κ.α

Επίσης, παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Μιμηγιάννης, Αθηνά Αροτσίδου, Βασιλεία Φουσκίδου και Νίκος Σπυρόπουλος, καθώς και ο επί έξι τετραετίες δήμαρχος της Αργυρούπολης και πρώτος εκλεγμένος Νομάρχης Αττικής Δημήτρης Ευσταθιάδης.

Στην τοποθέτησή του ο Κώστας Στέφας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η δημοτική του παράταξη θα κάνει την ανατροπή στις επικείμενες εκλογές και μίλησε για τους στόχους και τις προτεραιότητες του συνδυασμού του.

«Στόχος μας είναι να είμαστε κοντά στον κάθε δημότη και τα προβλήματα του και παράλληλα μας ενδιαφέρει ειλικρινά κάθε δυνατή συναίνεση και συνεργασία με το σύνολο των άλλων δημοτικών παρατάξεων», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι δική του προτεραιότητα είναι η επιστροφή στην καθημερινότητα του δημότη.

«Θεωρούνται πολλά πράγματα ταπεινά ή αυτονόητα, όμως αυτά επηρεάζουν την καθημερινή ποιότητα της ζωής όλων μας» είπε και πρόσθεσε:

«Σε αυτά θα δώσουμε άμεσα βάρος. Από κει και πέρα, μέσα στην τετραετία μπορούμε παράλληλα να τρέξουμε και τις επόμενες προτεραιότητες, που έχουμε ήδη εξαγγείλει, κάποια βασικά σημαντικά έργα, υλοποιήσιμα όμως».