Παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου βουλευτή στην Α’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Σταμάτη.
O Δημήτρης Σταμάτης είναι προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά που με την παρουσία του θέλησε να δείξει την αμέριστη στήριξη στην υποψηφιότητά του.
Νωρίτερα, ο Αντώνης Σαμαράς είχε την ευκαιρία να περπατήσει στο κέντρο της πόλης, να πιει καφέ με φίλους και ψηφοφόρους του Δημήτρη Σταμάτη και κομματικά στελέχη που στηρίζουν την εκλογή του κ. Σταμάτη στην Α’ Θεσσαλονικης.
«Στις 26 Μαΐου δείξαμε την πόρτα στην χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτε ο τοπος. Στις 7 Ιουλίου ανοίγουμε την πόρτα. Για ανάπτυξη , ασφάλεια κ δικαιοσύνη. Ήρθε η ωρα να τερματίσουμε τη διανομή της φτώχειας κ να προχωρήσουμε στην παραγωγή πλούτου για τους Έλληνες», είπε ο Αντώνης Σαμαράς και συνέχισε «Στις 7 Ιουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ειναι πρωθυπουργός. Ο ίδιος το αξίζει, η παράταξη το δικαιούται, το οφείλουμε στη χώρα.
Ειμαι υπερήφανος που μιλάω στην πρωτεύουσα της μιας και μοναδικής Μακεδονίας! Ειμαι εδώ σημερα για τον Δημήτρη , έναν φίλο μου επι δεκαετίες. Έναν υπεύθυνο πολιτικο» ενώ κατέληξε λέγοντας πως «Ο Δημητρης Σταματης ειναι έντιμος, υπεύθυνος, αποτελεσματικός , πατριώτης, φίλος. Ο άνθρωπος που στα δύσκολα τον θελεις δίπλα σου».
Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…
Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…
Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…
Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…
Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…
Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…