Σα. Απρ 20th, 2024

Παρουσία Σαμαρά και πλήθους κόσμου τα εγκαίνια του Σταμάτη στη Θεσσαλονίκη

Παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου βουλευτή στην Α’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Σταμάτη.

O Δημήτρης Σταμάτης είναι προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά που με την παρουσία του θέλησε να δείξει την αμέριστη στήριξη στην υποψηφιότητά του.

Νωρίτερα, ο Αντώνης Σαμαράς είχε την ευκαιρία να περπατήσει στο κέντρο της πόλης, να πιει καφέ με φίλους και ψηφοφόρους του Δημήτρη Σταμάτη και κομματικά στελέχη που στηρίζουν την εκλογή του κ. Σταμάτη στην Α’ Θεσσαλονικης.

«Στις 26 Μαΐου δείξαμε την πόρτα στην χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτε ο τοπος. Στις 7 Ιουλίου ανοίγουμε την πόρτα. Για ανάπτυξη , ασφάλεια κ δικαιοσύνη. Ήρθε η ωρα να τερματίσουμε τη διανομή της φτώχειας κ να προχωρήσουμε στην παραγωγή πλούτου για τους Έλληνες», είπε ο Αντώνης Σαμαράς και συνέχισε  «Στις 7 Ιουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ειναι πρωθυπουργός. Ο ίδιος το αξίζει, η παράταξη το δικαιούται, το οφείλουμε στη χώρα.

Ειμαι υπερήφανος που μιλάω στην πρωτεύουσα της μιας και μοναδικής Μακεδονίας!  Ειμαι εδώ σημερα για τον Δημήτρη , έναν φίλο μου επι δεκαετίες. Έναν υπεύθυνο πολιτικο» ενώ κατέληξε λέγοντας πως  «Ο Δημητρης Σταματης ειναι έντιμος, υπεύθυνος, αποτελεσματικός , πατριώτης, φίλος. Ο άνθρωπος που στα δύσκολα τον θελεις δίπλα σου».