Τε. Απρ 24th, 2024

Στήριξη Μητσοτάκη σε Νίκα και Σμυρνιώτη από την Τρίπολη

Την ξεκάθαρη στήριξή του στον υποψήφιο περιφέρειαρχη Πελοποννήσου εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη , στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι ΝΟΔΕ Κορινθίας, Μεσσηνίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και Λακωνίας, με κεντρικό ομιλητή τον Παναγιώτη Νίκα.

O πρόεδρος της ΝΔ μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον Παναγιώτη Νίκα, δίνοντας τέσσερις λόγους για τους οποίους ο κ. Νίκας θα πρέπει να υποστηριχθεί ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, μιλώντας συγκεκριμένα για “Το ήθος και την ακεραιότητα του, την αυτοδιοικητική του εμπειρία στην Καλαμάτα, ότι έχει σχέδιο για την Πελοπόννησο και έκλεισε λέγοντας ότι “μου αρέσουν οι άνθρωποι που παίρνουν ρίσκα και ο Παναγιώτης Νίκας θα επανεκλεγόταν στην Καλαμάτα, αλλα πήρε το ρίσκο.”

Για τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Εξερχόμενος του Πνευματικού Κέντρου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ρωτήθηκε αν θα υποστηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία ο Γιάννης Σμυρνιώτης για τον δήμο Τρίπολης, με τον ίδιο να απαντάει: “Ο Γιάννης Σμυρνιώτης είναι πολύ φίλος μου”.

Η ερώτηση επαναλήφθηκε με τον πρόεδρο της ΝΔ να επιμένει, με νόημα, λέγοντας: “Σας απάντησα μόλις τώρα. Ο Γιάννης Σμυρνιώτης είναι πολύ φίλος μου. Eίναι εξαιρετική περίπτωση.”