Σα. Απρ 20th, 2024

Σταυριανουδάκης και Τζουλάκης επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη (pic)

Τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη, επισκέφθηκαν στο γραφείο του οι δήμαρχοι Δάφνης – Υμηττού και Νέας Σμύρνης.

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης γνωστοποίησε την συνάντησή του με τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου στο γραφείο του δεύτερου στο δημαρχείο, με τον οποίο δήλωσε ότι συνδέεται με μακροχρόνια φιλία και παράλληλα  του ενώνουν κοινοί αγώνες και αγωνίες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση για 17 συναπτά έτη.

Οι τρεις δήμαρχοι των νοτίων προαστίων συζήτησαν για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και τις γενικότερες εξελίξεις στη πολιτική κατάσταση της χώρας, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στα καίρια προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες των τριών γειτονικών δήμων.

Δείτε τι είπε για τη συνάντηση ο δήμαρχος Δάφμης – Υμηττού:

«Από την επίσκεψη μου στο γραφείο του πολύ αγαπητού μου φίλου, που εκτός των άλλων για δεκαεπτά συναπτά έτη μας ενώνουν και οι αγωνίες για την τοπική αυτοδιοίκηση, Δήμαρχου Π. Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη. Ο Διονύσης μετά την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του, επιστρέφει στις επάλξεις μάχιμος και δυνατός (με Διονύση Χατζηδάκη και το γείτονα Δήμαρχο Ν. Σμύρνης, Σταύρο Τζουλάκη.»