Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Άλιμο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και κατασκευής πεζοδρομίων στον Άλιμο, όπου τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση των οδών Αγ. Δημητρίου και Ανθηρού.
Το ίδιο διάστημα θα ολοκληρωθεί και η κατασκευή των πεζοδρομίων κατά μήκος της Αγ. Δημητρίου, ενώ για πρώτη φορά, το συγκεκριμένο τμήμα της Αγ. Δημητρίου αποκτά πεζοδρόμιο με επαρκές πλάτος και ράμπες ΑμεΑ, ώστε να μπορεί να κυκλοφορεί άνετα και με ασφάλεια ο πεζός.
Ταυτόχρονα, δημιουργείται περισσότερος χώρος για πράσινο, και θα ακολουθήσει δενδροφύτευση κατά μήκος της Αγ. Δημητρίου από το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, θα ακολουθήσουν επόμενες ασφαλτοστρώσεις και σε άλλους δρόμους της πόλης.







