Πε. Σεπ 12th, 2024

Μιχάλης Χρηστάκης: Έφυγε… ο πρύτανης της αυτοδιοίκησης (ΒΙΝΤΕΟ)

Έφυγε από την ζωή ο Μιχάλης Χρηστάκης, Πρόεδρος των Γενικών Γραμματέων Δήμων Ελλάδος, μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της σύγχρονης Τοπική Αυτοδιοίκησης.

Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, στις 11:00, θα ψαλεί εξόδιος στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Άνω Γλυφάδα και θα ακολουθήσει ταφή στο νέο κοιμητήριο της Γλυφάδας. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό, από τις 10:00.
Θερμή παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, να γίνει κατάθεση χρημάτων υπέρ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ, https://ellok.org, Σόλωνος 94, Αθήνα, email: info@ellok.org, τηλ.: 2107710335).

H ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ”:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ”, με βαθύ πόνο ανακοινώνει την απώλεια, μετά την άνιση ολιγόμηνη μάχη που έδωσε, του Προέδρου μας Μιχάλη Χρηστάκη.
Ο Μιχάλης Χρηστάκης ήταν Διδάκτωρ Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου του Kent at Canterbury (Ηνωμένο Βασίλειο), με Μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Σπουδές (Πανεπιστήμιο Reading, Ηνωμένο Βασίλειο) και πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Η τελευταία του τηλεοπτική παρουσία στην εκπομπή Δημοσκοπήσεις του AtticaTV: