Τρ. Απρ 23rd, 2024

Δήμος Νέας Σμύρνης: Υπερκομματική πίτα από τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Κρικρή

Σε ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη κοπή πίτας της παράταξης «Ζούμε Νέα Σμύρνη» με επικεφαλής τον Γιώργο Κρικρή, με παρουσίες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους αλλά κυρίως με τη μεγάλη συμμετοχή δημοτών της περιοχής.

«Η συνάντηση αυτή είχε το αισιόδοξο κλίμα που χρειάζεται η πόλη μας. Συγκινητική συμμετοχή φίλων που στηρίζουν την προσπάθεια μας. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμα μας για όλους τους τομείς της καθημερινότητας», ανέφερε ο Γιώργος Κρικρής.

Παρόντες ήταν ο Βουλευτής ΝΔ Χάρης Θεοχάρης, ο Αντιδήμαρχος Ν. Σμύρνης και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πολύδωρος Συρίγος, τα μέλη Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης και Παύλος Χρηστίδης, το μέλος Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Ρίσβας, ο τ. Δημαρχος Κατερίνης και τ. βουλευτής Γιάννης Αμοιρίδης, ο υποψήφιος βουλευτές με το ΠΑΣΟΚ Άρης Τσιμπήρας κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός δημοτικός συμβουλός και πρ. αντιδήμαρχος έχει πάρει «κεφάλι» στην περιοχή συσπειρώνοντας γύρω του στελέχη και δημότες διαφορετικών πεποιθήσεων κάτι που δίνει ώθηση στην προσπάθειά του.