Πε. Μαρ 28th, 2024

Χαρδαλιάς και Πέππας μαζί στον Διόνυσο – Το τετ α τετ του υφυπουργού με τον αντιπεριφερειάρχη

Στον Διόνυσο για να παρακολουθήσει από κοντά τις εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης βρέθηκε την Πέμπτη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός που τα προηγούμενα 24ωρα βρισκόταν σε διαρκή επαφή με τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έκανε αυτοψία στην περιοχή και είδε δια ζώσης τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν χιλιάδες νοικοκυριά.

Στους βασικούς συνομιλητές του Νίκου Χαρδαλιά για την πορεία εξέλιξης της κατάστασης ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νίκος Πέππας, ο οποίος και διαμένει στην περιοχή.

Ο Νίκος Πέππας από την Κυριακή το βράδυ όταν ξέσπασε η «Μήδεια» βρισκόταν επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για την αποκατάσταση των βλαβών, μεταφέροντας τα μηνύματα και την αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής.

Μάλιστα όταν ο Νίκος Χαρδαλιάς έφτασε στον Διόνυσο συνάντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη και συνομίλησαν για την εξέλιξη των εργασιών και το μέγεθος των ζημιών που προκάλεσε η πρωτοφανής κακοκαιρία στην Ανατολική Αττική.

Άλλωστε Νίκος Χαρδαλιάς λόγω της πολύχρονης ενασχόλησής του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν δήμοι και περιφέρειες σε αντίστοιχες καταστάσεις.

Χαρδαλιάς και Πέππας πέρα από την εμπειρία τους στην Αυτοδιοίκηση, συνδέονται με στενή φιλία, με τον αντιπεριφερειάρχη να αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που εμπιστεύεται ο υφυπουργός στην περιφέρεια Αττικής.