Τρ. Απρ 23rd, 2024

Συνάντηση του Χρήστου Τεντόμα με τον πρόεδρο και τον διευθυντή του ΚΕΘΕΑ – Έμπρακτη στήριξη στους ανθρώπους του Κέντρου

Θέλοντας να δείξει την πρόθεση του να στηρίξει εμπράκτως τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι άνθρωποι του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Κέντρου κ. Χρήστο Λιάπη και τον Διευθυντή κ. Βασίλη Γκιτάκο. Αφού αντάλλαξαν ευχές συζήτησαν για όλα τα «ανοιχτά» θέματα και τα προβλήματα του Κέντρου.
Ο Χρήστος Τεντόμας έχει τονίσει και στο παρελθόν την ανάγκη για έμπρακτη στήριξη στους ανθρώπους του ΚΕΘΕΑ και την σταθερή προσπάθεια για επίλυση χρόνιων προβλημάτων, καθώς αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος αυτοδιοικητικός της Αθήνας έχει διαρκή ενημέρωση από τους αρμόδιους και προσωπική επαφή με τις υπηρεσίες των Δομών της πόλης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντα για τη στήριξη των
Ο ίδιος με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ανέφερε: 
«Οφείλουμε να αφουγκραζόμαστε και να στεκόμαστε εμπράκτως δίπλα στους ανθρώπους που δίνουν μία τόσο αξιόλογη, καθημερινή μάχη, στηρίζοντας όσους συνανθρώπους μας έχουν πραγματική ανάγκη».