Πα. Απρ 26th, 2024

Πανηγυρική νίκη για τον Κλεάνθη Μανδαλιανό στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στο επιτελείο του νέου δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, καθώς χθες το βράδυ δεκάδες ψηφοφόροι και φίλοι βρέθηκαν στο εκλογικό του κέντρο για να τον συγχαρούν για την εκλογική επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μανδαλιανός εξελέγη με 63,30% και 15.757 ψήφων έναντι μόλις 36,70% και 9.137 ψήφων του Ιωάννη Καμαρινού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της «Νέας Πνοής» εξελέγη επικεφαλής του συνδυασμού από τη σύμπραξη των δύο παρατάξεων της νυν αντιπολίτευσης, με επικεφαλής τους Σ. Λαφαζανίδη και Κ. Σωτηράκη. 

Οι δημότες στην περιοχή έχουν θέσει υψηλά τον πήχη των προσδοκιών τους από τον νέο δήμαρχο καθώς οι πρώτες ενδείξεις είναι ιδιαίτερα θετικές προς το πρόσωπό του.

«Σας ευχαριστώ πολύ! Ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης που εκτός από χαρά μας δίνει και την ευθύνη για την επόμενη ημέρα στον δήμο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου», ανέφερε ο νέος δήμαρχος. 

«Το μήνυμα των δημοτών ήταν ξεκάθαρο, γύρισαν πλάτη στο παλιό και προτίμησαν το νέο, αναχαίτισαν την ανεντιμότητα και εμπιστεύτηκαν το ήθος και την αξιοπρέπεια, εκτίμησαν την σεμνότητα απέναντι στην έπαρση», κατέληξε.