Πε. Απρ 25th, 2024

Με ιδιαίτερη δυναμική η ΣΥΝΘΕΣΗ του Βαγγέλη Γερολιόλιου στον δήμο Δίου-Ολύμπου

Με αξιώσεις και εξαιρετική δυναμική διεκδικεί τον δήμο Δίου-Ολύμπου, ο εκπαιδευτικός και έμπειρος αυτοδιοικητικός Βαγγέλης Γερολιόλιος.

Έχοντας διατελέσει αιρετό μέλος του δημοτικού συμβούλου από το 2006, διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να εργασθεί σκληρά για την ανάπτυξη του δήμου και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Ενώ, έχει καταφέρει να καταρίσει έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, που συνδυάζει αυτοδιοικητική εμπειρία και παράλληλα καινοτόμες ιδέες.

Από τον Φεβρουάριο που κατέθεσε , την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του δημάρχου του δήμου Δίου-Ολύμπου, δουλεύει αδιάκοπα πάνω στην σύνθεση ενός καινοτόμου και πρωτοποριακού προγράμματος για τον δήμο.

Με τη συμμετοχή πολλών  συνδημοτών,  συγκροτείται   η αυτοδιοικητική παράταξη «ΣΥΝΘΕΣΗ»,  της οποίας είναι επικεφαλής. Η «ΣΥΝΘΕΣΗ» στηρίζεται σε ένα ευρύ σύνολο πολιτών, που θεωρούν αδιαπραγμάτευτη την προσήλωση στις θεμελιώδεις αρχές της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της δημοκρατικής λειτουργίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και, κυρίως, της χρηστής διοίκησης. Αποτελεί μια ελπιδοφόρα σύνθεση απόψεων και συνεργασία ανθρώπων, οι οποίοι, παρά τις διαφορετικές αφετηρίες και πολιτικές θέσεις, έχουν κοινή συνισταμένη τη διάθεσή τους να προσφέρουν τις ιδέες και τις δυνάμεις τους στον δήμο Δίου-Ολύμπου.

Τα στελέχη της ΣΥΝΘΕΣΗΣ πιστεύουν στη δύναμη της πολιτικής να φέρει αλλαγές, να κάνει τομές, να δώσει λύσεις. Επιδιώκουν να γίνει η πολιτική υπόθεση των πολιτών. Σχεδιάζουν να επανα-οριοθετήσουμε το δρόμο που θα εξασφαλίσει τα οφέλη από τον ανεξάντλητο πλούτο του τόπου μας. Να αξιοποιήσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα που παρέχει ο μύθος και η ιστορία του, αλλά και η αξιοσύνη των ανθρώπων που τον κατοικούν σήμερα. Να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες και συνθήκες καθημερινότητας στον δημότη και στον επισκέπτη. Με σκληρή και μεθοδική δουλειά, πολιτικές τολμηρές, με προσανατολισμούς εξωστρεφείς, με συνεργασίες, προτάσεις, μελέτες και αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων, μέσα και έξω από τα σύνορα της χώρας.