Κυ. Απρ 28th, 2024

Η συγκινητική ανάρτηση της Βίκυς Ανδρικοπούλου για τον Διονύση Χατζηδάκη

Με μία ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η υποψήφια δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και επικαφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ», Βίκυ Ανδρικοπούλου, μοιράστηκε μια συγκινητική της στιγμή με τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη από την κοινή τους παρουσία στην παρουσίαση του Ιστορικού Λευκώματος του Πανιωνίου του αντιδημάρχου Ν. Σμύρνης Βαγγέλη Χατζατουριαν.

Η Βίκυ Ανδρικοπούλου ανέβασε φωτογραφίες από την εκδήλωση με τον απερχόμενο δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, αναφερόμενη στην στενή σχέση που τους συνδέει, αλλά και στην 17ετή κοινή τους πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Συγκεκριμένα η υποψήφια δήμαρχος στάθηκε στο πλευρό του Διονύση Χατζηδάκη σε όλες του τις θητείες στον δήμο Παλαιού Φαλήρου, ως αντιδήμαρχος «πρώτης γραμμής», ενώ σήμερα όπως έχει δηλώσει η ίδια θα παραμείνει δίπλα του στο εγχείρημά του να μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή, ως υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο τομέα με τη ΝΔ.

Στην ανάρτησή της μίλησε για  τους κοινούς αγώνες που έχει δώσει με τον σημερινό δήμαρχο με στόχο την ανάπτυξη και την ανάδειξη του δήμου των νοτίων προαστίων, τονίζοντας την επιτυχημένη του πορεία στο αξίωμα του δημάρχου, γεγονός άλλωστε που επιβεβειώνει και η βράβευσή του Διονύση Χατζηδάκη ως δευτερο καλύτερο δήμαρχο στην Ευρώπη. Αλλά και η ίδια στη διετή θητεία της η ως αντιδημαρχος Περιβαλλοντος και Πρασίνου απέσπασε 3 βραβεία για την υπηρεσία Περιβάλλοντος και Πρασίνου στην οποια και προΐσταται, ακολουθώντας πιστά τα χνάρια  του απερχόμενου δημάρχου και εκπροσωπόντας επάξια την δημοτική Αρχή Παλαιού Φαλήρου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η υποψήφια δήμαρχος για τον Διονύση Χατζηδάκη:

«ΤΟΤΕ: Κυριακή 15 Οκτώβρη 2002 –
ΣΗΜΕΡΑ: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 – ΜΑΖΙ μια ζωή ολόκληρη!!
17 χρόνια δίπλα σου, σε χαρές, αγωνίες, νίκες!! Και οι νίκες ήταν μεγάλες!!
ΜΑΖΙ Διονύση Χατζηδάκη πορευτήκαμε και αλλάξαμε το Π.Φαληρο!
ΜΑΖΙ συνεχίζουμε! 
Για όλα αυτά που ζήσαμε και για αλλά τόσα ακόμη καλύτερα που έρχονται!
Από την παρουσίαση του Ιστορικού Λευκώματος του Πανιωνίου του πανάξιου Αντιδημάρχου Ν. Σμύρνης Βαγγέλη Χατζατουριαν, μόλις χθες!»