Τρ. Απρ 23rd, 2024

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος από τη Μεσσήνη ο νεότερος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Στα πρώτα ονόματα που ανακοίνωσε  ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, βρίσκεται ο νεότερος – μέχρι στιγμής – δημοτικός σύμβουλος στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τον νεαρό αγρότη Γιώργο Δημητρόπουλο, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση του υποψήφιου δημάρχου και θα δώσει την «μάχη του σταυρού» για την Δ.Ε. Μεσσήνης, προσθέτοντας ιδιαίτερη δυναμική στον συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας».

Ο Γιώργος Αθνασόπουλος είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του να φέρει την ανανέωση στον μεσσηνιακό δήμο βγάζοντας νέα πρόσωπα στην πρώτη γραμμή. Σε αυτό το πνεύμα κινείται η υποψηφιότητα του Γιώργου Δημτρόπουλου, ο οποίος αποτελεί ένα φρέσκο πρόσωπο που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή της Μεσσήνης, δηλώνοντας σε κάθε ευκαιρία την αγάπη του για τον τόπο του και τη διάθεσή του να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την ανάδειξη του δήμου Μεσσήνης.

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος αναπτύσσει έντονη κοινωνική δραστηριότητα, συμμετέχοντας σε πολιτιστικές δράσεις του δήμου, ενώ είναι πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Λυκοτράφου.