Πα. Απρ 19th, 2024

Ο Τζιζικώστας προτρέχει για επανεκλογή Παυλόπουλου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είχε σήμερα ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι κ.κ. Παυλόπουλος και Τζιτζικώστας συζήτησαν θέματα της αυτοδιοίκησης και κυρίως για το ρόλο και την προοπτική των Περιφερειών, τόσο στην κατεύθυνση της σύγχρονης λειτουργίας του κράτους, όσο και για τη σημασία τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο κ. Τζιτζικώστας, ωστόσο, με μια «περίεργη» δήλωση, έσπευσε να προτρέξει και να προβλέψει ουσιαστικά την επανεκλογή Παυλόπουλου στην Προεδρία, παρόλο που το σενάριο αυτό ουσιαστικά έχει «καεί».

«Είμαστε βέβαιοι ότι τα επόμενα χρόνια θα έχουμε στενή συνεργασία μαζί σας, γιατί έχουμε πολλά να κάνουμε», είπε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον οποίο και επαίνεσε για τον τρόπο που έχει ασκήσει τα καθήκοντά του. Ας μην είναι και τόσο βέβαιος ο κ. Περιφερειάρχης…

Πηγή: parapolitika.gr