Συγχαρητήριες επιστολές προς τους Θοδωρή Λιβάνιο και Γιώργο Κώτσηρα για την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό τους απέστειλε ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Γεωργόπουλος.

Στην επιστολή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών, ο δήμαρχος Ελευσίνας αναφέρει:

«Πληροφορήθηκα με ιδιαίτερη χαρά την είδηση της ανανέωσης της θητείας για τον Ελευσίνιο Θεόδωρο Λιβάνιο στο Υπουργείο Εσωτερικών και του απευθύνω δημόσια μέσα από την καρδιά μου συγχαρητήριες ευχές με αισθήματα εκτίμησης.

Η ανανέωση της θητείας του στο Υπουργείο Εσωτερικών, αναγνωρίζεται ως θετική προσφορά στο ιδιαίτερα σημαντικό έως σήμερα έργο του και ως ανανέωση της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού στο πρόσωπό του. Παραμένω στη διάθεση του και είμαι βέβαιος ότι οι ειλικρινείς σχέσεις που έχουν οικοδομηθεί από τη μέχρι τώρα συνεργασία μας, θα ενδυναμωθούν περαιτέρω για την ανάπτυξη του τόπου μας. Εύχομαι στον Θεόδωρο Λιβάνιο πολλή δύναμη στα ευθυνοφόρα του καθήκοντα  και επιτυχία στο σημαντικό του έργο.

Στην αντίστοιχη επιστολή του προς τον Γ. Κώτσηρα ο δήμαρχος σημειώνει:

«Θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια τα εγκάρδια συγχαρητήριά μου στον Γιώργο Κώτσηρα, καθώς και τις θερμότερες ευχές μου για κάθε επιτυχία στη νέα του αποστολή.

Η επιλογή του ως Υφυπουργός Οικονομικών από τον Πρωθυπουργό, αποτελεί απόδειξη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του και αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς του για την ανάπτυξη και στήριξη του τόπου Συγχαίρω τον Γιώργο Κώτσηρα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και επιτυχία στο σημαντικό του έργο.».