ΔΗΜΟΙ

Βράβευση πρωτοετών φοιτητών από τον  Δήμο Πλατανιά

Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, στο Κολυμπάρι, η καθιερωμένη εκδήλωση υποδοχής του νέου έτους  και βράβευσης των πρωτοετών φοιτητών του Δήμου Πλατανιά.

Μεγάλος χορηγός και φέτος ήταν η ANEK LINES η οποία προσέφερε σε όλους τους επιτυχόντες ένα δωρεάν εισιτήριο μετ’ επιστροφής, σε τετράκλινη καμπίνα, στη γραμμή ΣΟΥΔΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ . Ειδική βράβευση έγινε στους τέσσερις πρώτους σε μόρια φοιτητές των τεσσάρων  Λυκείων του Δήμου Πλατανιά, οι οποίοι παρέλαβαν από  ένα δωρεάν εισιτήριο μετ’ επιστροφής σε δίκλινη καμπίνα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της Αγιοβασιλόπιτας της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου και Πρόεδρο της Ακαδημίας κ.κ.  Αμφιλόχιο και συνεχίστηκε με παραδοσιακά κάλαντα από την παραδοσιακή χορωδία του Ωδείου της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου, υπό τη διεύθυνση του χοράρχη κ. Γιώργου Χαχλάκη. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος, αφού συνεχάρη τους φοιτητές και τις φοιτήτριες για την επιτυχία τους, τόνισε: “ Εύχομαι στους επιτυχόντες καλές επιλογές στο ξεκίνημα της νέας τους ζωής ενώ στα παιδιά που δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους, να αξιοποιούν  την  κάθε ευκαιρία που τους  δίνεται , καθώς και κάθε επιτυχία σε τυχόν επόμενη προσπάθεια τους. Στον Δήμο Πλατανιά είμαστε μια μεγάλη εκπαιδευτική οικογένεια, με τους καθηγητές, τους Συλλόγους Γονέων, τα 15μελή, που συνεχώς προσπαθούμε να καλύπτουμε και τις ανάγκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας και των κτιριακών υποδομών. Ευχαριστούμε  την Ορθόδοξη Ακαδημία για την παραχώρηση του χώρου για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης και  την ANEK LINES που τα τελευταία χρόνια στηρίζει την εκδήλωση με τη χορηγία της …”

Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου κ.κ.  Αμφιλόχιος, ο Γενικός Διευθυντής της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης κ. Κωνσταντίνος Ζορμπάς, ο εκπρόσωπος της  ANEK LINES  κ. Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης,  η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κα Σοφία Μαλανδράκη-Κρασουδάκη, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και Διευθυντής του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά κ. Γιάννης Δαράκης και ο Δ/ντης του Γενικού Λυκείου Αλικιανού κ. Σταυγιανουδάκης.

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι,  οι  επικεφαλής της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Δ/ντές κι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων του Δήμου, γονείς και φίλοι των  νέων φοιτητών. Την εκδήλωση συντόνισε  για άλλη μια χρονιά, η  κα Κατερίνα Καραπατάκη.

 

Share

Τελευταία άρθρα

«Δουλεύοντας σήμερα για το Ίλιον της νέα εποχής», άρθρο της Δημάρχου Ιλίου Ανδριάνας Αλεβίζου Κουκουβίνου

Της Ανδριάνας Αλεβίζου Κουκουβίνου* Όταν μια δημοτική αρχή αναλαμβάνει τα ηνία έχει δυο επιλογές: Είτε…

<span class="time_diff_disable">18:28 17-10-2024</span> ago

Βαγγέλης Σίμος: «Οι αναδιαρθρώσεις έχουν καταργήσει την αυτοτέλειά μας»

Στον Γιώργο Λαιμό Στα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και τον δήμο Πετρούπολης…

<span class="time_diff_disable">18:18 17-10-2024</span> ago

“Ξήλωσε” υπαλλήλους ο Χαρδαλιάς για παρατυπίες σε πρατήρια καυσίμων

Επαναλαμβανόμενες καταγγελίες για παρατυπίες στη λειτουργία πρατηρίων καυσίμων, βιομηχανιών, παραγωγής υλικών και άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων έχουν λάβει οι…

<span class="time_diff_disable">22:00 16-10-2024</span> ago

Τα πεπραγμένα Τομπούλογλου για τον έναν από τις Δημοτικές εκλογές του 2023

Μήνυμα για τον πρώτο χρόνο από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 και τα πεπραγμένα της…

<span class="time_diff_disable">16:19 15-10-2024</span> ago

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Πανελλήνια Γιορτή Τρούφας στην Καλαμπάκα

Με χιλιάδες κόσμου να επισκέπτονται το προηγούμενο σαββατοκύριακο την Καλαμπάκα και το Δήμο Μετεώρων φαίνεται…

<span class="time_diff_disable">05:36 15-10-2024</span> ago

«Σκέψεις και προβληματισμοί εν όψει του Ετήσιου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Ρόδο», άρθρο του Δημάρχου Νίκαιας Ρέντη Κωνσταντίνου Μαραγκάκη

Του Κωνσταντίνου Μαραγκάκη Με αφορμή τις προγραμματισμένες εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ στις…

<span class="time_diff_disable">17:32 11-10-2024</span> ago