Σα. Σεπ 7th, 2024

Ο Δήμος Θήρας στην ψηφιακή εποχή

Ο Δήμος Θήρας σε μία προσπάθεια εκσυγχρονισμού, καλύτερης και πιο άμεσης εξυπηρέτησης του κάθε πολίτη δημιούργησε μέσα στην επίσημη ιστοσελίδα του την ενότητα e-Υπηρεσίες. Μέσα από αυτή την ενότητα, ο κάθε πολίτης μπορεί να υποβάλει αίτηση για την έκδοση εγγράφων, πιστοποιητικών και βεβαιώσεων, χωρίς να είναι απαιτούμενη η φυσική του παρουσία στην εκάστοτε αρμόδια υπηρεσία για την έκδοση του εγγράφου.

Σαν επιπλέον παροχή που θα διευκολύνει τη καθημερινότητα και τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών, έχει δημιουργηθεί η ενότητα “e-καθημερινότητα” με στόχο την επίλυση αναγκών, όπως η καθαριότητα δρόμων, πεζοδρομίων, πάρκων και κοινόχρηστων χώρων και η πλήρη λειτουργικότητα σε φωτισμό σε κάθε κατοικημένη περιοχή της Σαντορίνης.

Τέλος, μέσα από την υποενότητα e-Πρωτόκολλο τα μέλη της πλατφόρμας μπορούν να συνδεθούν στη υπηρεσία και να αποκτήσουν έτσι πρόσβαση σε διαβαθμισμένες πληροφορίες.

Ο Δήμος Σαντορίνης εκσυγχρονίζεται, υιοθετεί έξυπνες ψηφιακές λύσεις και πάνω από όλα φροντίζει για την πρόοδο και την ευημερία των κατοίκων του.

e-Καθημερινότητα:

Η καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου Θήρας γίνεται τώρα πιο εύκολη από ποτέ για ένα Δήμο καθαρό, φωτεινό και πάνω από όλα σύγχρονο. Οι δημότες της Σαντορίνης μπορούν τώρα να απευθύνονται άμεσα στις Αρχές του Δήμου, για την κάλυψη κάθε ανάγκης τους. Οι δημότες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις δύο αρμόδιες Υπηρεσίες (Υπηρεσία Καθαριότητας / Υπηρεσία Ηλεκτρολόγων), στη συνέχεια να επιλέξουν το πρόβλημα, το οποίο χρήζει επίλυσης, να συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, και ο Δήμος θα απαντήσει με πράξεις στο αίτημά τους, για τον καθαρισμό της περιοχής τους ή την κάλυψη των ηλεκτρολογικών αναγκών του δρόμου τους!

Ο Δήμος Θήρας διασφαλίζει την άμεση ενημέρωση των αρμοδίων φορέων για την ασφαλή και υγιή διαβίωση όλων.

Παρακαλώ αξιολογείστε την ηλεκτρονική υπηρεσία e- Καθημερινότητα στο παρακάτω Link:

Ε-Καθημερινότητα