Πα. Μάι 3rd, 2024

Δήμος Π. Φαλήρου: Μεγάλη συμμετοχή στους μαθητικούς αγώνες στίβου των Δημοτικών Σχολείων της πόλης

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα (12/6) στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου, οι μαθητικοί αγώνες στίβου Δημοτικών σχολείων της πόλης.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από το Γραφείο Παιδείας και το Πολιτιστικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου (ΠΟ.Α.ΚΕ) υπό τον συντονισμό του Αρμόδιου Αντιδημάρχου Μιχάλη Μιχαηλίδη και του Προέδρου του ΠΟΑΚΕ Μιχάλη Κουμεντάκου, σε συνεργασία με τους Αθλητικούς Συλλόγους Α.Ο.Π.Φ. και Γ.Σ. ΒΕΛΟΣ.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος περισσότεροι από 200 μαθητές και μαθήτριες από σχολικές μονάδες του Παλαιού Φαλήρου, υπό τα βλέμματα των γονέων τους, των Διευθυντών και των εκπαιδευτικών των σχολείων, καθώς και εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων και της Ένωσης Γονέων.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε την διοργάνωση, απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την συνεργασία, στους διευθύντριες-ντές των σχολικών μονάδων και τους εθελοντές – φίλους των αθλημάτων στίβου από τους δύο Συλλόγους, καθώς και στους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής, για την συνεργασία αλλά και την βοήθεια που προσέφεραν. Ο κ. Φωστηρόπουλος χαρακτήρισε ως “καθοριστική την συμβολή τους στην διεξαγωγή των αγώνων και τη συνδρομή τους, πραγματικά πολύτιμη”.

Την διοργάνωση υποστήριξε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης μας με τους εθελοντές της να συνδράμουν σημαντικά στην διοργάνωση.