Πα. Μαρ 29th, 2024

«Συμμαχία Αλληλεγγύης» ΚΕΔΕ: Πάνω από 100.000 ευρώ οι δωρεές στους Δήμους

Το μεσημέρι της Πέμπτης η αλυσίδα My Market παρέδωσε πάνω από 20.000 τεμάχια τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καλλιθέας.

Παρουσία του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Δημήτρη Παπαστεργίου και του Δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας παρέδωσε δύο φορτηγά προϊόντα για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Τα My Market, μέσω της ΚΕΔΕ έχουν διανείμει σε Δήμους της Ελλάδας προϊόντα αξίας άνω των 120.000 ευρώ έως τώρα και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί όπου υπάρχουν ακόμη ανάγκες.

Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε: Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και τα My Market συνεχίζουν να προσφέρουν αγάπη και στήριξη όπου χρειαστεί. Σήμερα είμαστε στην Καλλιθέα προκειμένου να στηρίξουμε έναν πολύ μεγάλο Δήμο. Πλέον οι δωρεές των My Market στην πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ έχουν ξεπεράσει τις 100 χιλιάδες ευρώ, πράγμα το οποίο δείχνει και το μέγεθος της βοήθειας αλλά και της ανάγκης που υπάρχει. Θα συνεχίσουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε: Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα My Market για τη συγκινητική και πλούσια προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας. Οι συνθήκες λόγω του κορωνοϊού οδήγησαν πολλές οικογένειες στα όρια της φτώχειας και οι Δήμοι προστρέξαμε άμεσα μέσω του νέου προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» για να καλύψουμε τις σημαντικές αυτές ανάγκες. Τα χρήματα της Αυτοδιοίκησης δεν θα μπορούσαν να καλύψουν τη μεγάλη αύξηση των έκτακτων αναγκών χωρίς την συμβολή των ιδιωτών όπως τα My Market.

Η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας My Market, κυρία Δήμητρα Δασκαλάκη δήλωσε: Κάθε συνέργεια που γίνεται για τη μεγιστοποίηση της επιστροφής αξίας στις τοπικές κοινωνίες και στις ευπαθείς ομάδες σε περιόδους κρίσης αποκτά μεγαλύτερη σημασία και μεγαλύτερη βαρύτητα. Εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε έμπρακτα την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και τον Πρόεδρό της, Δημήτρη Παπαστεργίου σε μια στρατηγική συμμαχία της ΚΕΔΕ με τα My Market έτσι ώστε σε όλους τους Δήμους, σε κάθε γωνιά της χώρας να στηρίξουμε με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα ευπαθείς ομάδες και συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Είμαστε μια εταιρεία που έχει καταστήματα και εργαζόμενους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και θέλουμε να μη μείνει κανείς μόνος του χωρίς τα απαραίτητα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο.