Πα. Απρ 19th, 2024

«Ανοιχτή» στήριξη της ΝΟΔΕ Φωκίδας στον Φάνη Σπανό για την Περιφέρεια Στ. Ελλάδας

Την ομόφωνη στήριξή της στην υποψηφιότητα του Φάνη Σπανού για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε και επίσημα η ΝΟΔΕ Φωκίδας, έπειτα από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16/1/2019 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στην Άμφισσα, παρόντος του υποψήφιου περιφερειάρχη και υπό την προεδρία του Δημήτρη Τζήμα.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Φωκίδας:

Χθες, Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύγκληση της ΝΟ.Δ.Ε. Φωκίδας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Άμφισσα. Παρέστησαν όλα τα μέλη του οργάνου, τόσο από την Παρνασσίδα, όσο και από τη Δωρίδα. Επίσης παρέστη ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ.Φάνης Σπανός.

Ο κ. Σπανός είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τα μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης και να ακούσει τα προβλήματα και τις προτάσεις τους ,όσον αφορά τη διοίκηση του Νομού σε επίπεδο Περιφέρειας.

Κοινός τόπος των παρισταμένων υπήρξε η ανάγκη πραγματοποίησης έργων ζωτικής σημασίας για τη Φωκίδα, με πρωτεύον, αυτό της αναβάθμισης του οδικού δικτύου. Επίσης τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. ζήτησαν από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη, να πλαισιώσει το ψηφοδέλτιό του με τους καλύτερους συμπολίτες μας, ώστε στις εκλογές να αναδειχθούν οι άριστοι. Ομόφωνα τα μέλη του οργάνου δήλωσαν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του κ. Σπανού του υποσχέθηκαν ότι θα δώσουνε την μάχη από κοινού, και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Τέλος τονίσθηκε από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, κ. Δημήτριο Τζήμα, ότι η επιλογή του κ. Φάνη Σπανού ως τεχνοκράτη ,επιτυχημένου επαγγελματία και αντιπεριφερειάρχη, αποτελεί επιλογή νίκης.

Γραφείο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Φωκίδας.