Πε. Μαρ 28th, 2024

Πατούλης: Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη της ανατροπής για να κάνουμε μία Νέα Αρχή για τη χώρα, μία Νέα Αρχή για την Αττική

«Έχουμε να δώσουμε μια μεγάλη μάχη. Τη μάχη της ανατροπής, με στόχο την ισχυρή επανεκκίνηση» διαμήνυσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης από το βήμα του 12ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Στην ομιλία του η οποία πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι «το 2019 οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν την Κυβέρνηση εκείνη, που θα βάλει επιτέλους τέλος σε μια πολιτική που κυρίαρχα στοιχεία της είναι ο λαϊκισμός, το ψέμα , η δημαγωγία,  η χάραξη διαχωριστικών γραμμών και οι διαρκείς εθνικές υποχωρήσεις».

«Θα συγκρουστούν δύο διαφορετικοί κόσμοι, από τη μία οι δυνάμεις της συνέπειας και της ευθύνης που εκπροσωπεί η παράταξη της ΝΔ και από την άλλη θα τεθούν οι δυνάμεις της ανευθυνότητας  και του λαϊκισμού» τόνισε και πρόσθεσε πως η νίκη θα έρθει μόνο αν υπάρχει ενότητα. «Μπορούμε να δώσουμε ξανά αυτοπεποίθηση κι ελπίδα , στους Έλληνες. Να ανακτήσουμε το κύρος , την αξιοπιστία και την ισχύ της Πατρίδας μας», ανέφερε.

«Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης αλλαγής»

Στη συνέχεια της ομιλίας του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής επισήμανε πως δεν αξίζουν στην Ελλάδα και στους Έλληνες τα αδιέξοδα, η έλλειψη ελπίδας, αξιοπρέπειας και οι εθνικές ταπεινώσεις.

«Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης αλλαγής. Τώρα ήρθε η ώρα της μεγάλης ανατροπής .Γι αυτό θα επιλέξουμε μια νέα Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας, που θα εμπνεύσει ξανά όλους τους Έλληνες, όλες τις Ελληνίδες. Γιατί μπορούμε καλύτερα, γιατί μας αξίζουν τα καλύτερα» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Διεκδικώ την ψήφο των πολιτών για να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αττική»
Ο κ. Πατούλης χαρακτήρισε ιδιαίτερα κρίσιμες και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019, υπογραμμίζοντας πως η ψήφιση του νόμου «Κλεισθένη» οδηγεί τους Δήμους και τις Περιφέρειες σε ακυβερνησία και φρενάρει την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της χώρας.

«Είναι λοιπόν κρίσιμο στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου να εκλεγούν στους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας, πρόσωπα που θα μπορούν να συνεργαστούν με την επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να πάμε όλοι μαζί την Ελλάδα Ψηλά» σημείωσε.

Ο κ. Πατούλης ανέφερε πως με την τιμητική στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκίνησε τη μάχη για την Περιφέρεια της Αττικής, διεκδικώντας την ψήφο όλων των πολιτών ανεξάρτητα σε ποιο κόμμα ανήκουν «για να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αττική».

Είναι μία ευκαιρία «να αποδοκιμάσουμε όσους στήριξαν την εκλογή τους, στο λαϊκισμό και τις ψεύτικες υποσχέσεις, αναζητώντας άλλοθι για την ανικανότητα τους, στην «κακιά στιγμή» αλλά και να αποδώσουμε ευθύνες ,σε όσους διοίκησαν όλα τα προηγούμενα , κι όχι μόνον τα τέσσερα τελευταία χρόνια ,την Περιφέρεια Αττικής».
Προτεραιότητα μας είναι να δοθούν μόνιμες και βιώσιμες λύσεις στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την «Πρωτεύουσα των Περιφερειών»  τόνισε και πρόσθεσε πως με τη στήριξη των πολιτών η μάχη αυτή θα είναι νικηφόρα.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του υπογράμμισε: « Είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε την Ελλάδα ξανά ψηλά. Με τον Κυριάκο Πρωθυπουργό, Μπορούμε».

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής: