slider

Τον Νίκο Χαρδαλιά στηρίζουν το Πράσινο Κίνημα και η «Αττική Πράσινη Περιφέρεια»

Το Πράσινο Κίνημα και η περιφερειακή του παράταξη στην Αττική, στηρίζουν τον Νίκο Χαρδαλιά, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε μία σύσκεψη στελεχών επικυρώθηκε η συγκεκριμένη απόφαση, παρουσία του υποψήφιου περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά. Την σύσκεψη προλόγισαν οι δύο συμπρόεδροι του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης και Ρία Ακρίβου και ο επικεφαλής της περιφερειακής μας παράταξης «ΑΤΤΙΚΗ – Πράσινη Περιφέρεια», Νίκος Παπαδάκης.

Παρόντες, ήταν η υπάρχουσα αυτοδιοικητική ομάδα, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι του Πράσινου Κινήματος, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που στηρίζει το Πράσινο Κίνημα σε δήμους της Αττικής και στελέχη του κόμματος.

Ο Νίκος Παπαδάκης έκανε έναν σύντομο απολογισμό, της μέχρι τώρα παρουσίας που είχε η «ΑΤΤΙΚΗ – Πράσινη Περιφέρεια», στην διοίκηση της περιφέρειας Αττικής. Υπενθύμισε, ότι το 2019, ο συνδυασμός εξέλεξε δύο περιφερειακούς συμβούλους, λαμβάνοντας κάτι λιγότερο από 30.000 ψηφοδέλτια. Σύντομα, θα είναι και έτοιμο ένα e-book , όπου θα μπορούν όλοι ηλεκτρονικά να δουν τον πλούσιο απολογισμό έργου της περιφερειακής μας παράταξης.

Τελευταία άρθρα

Νέος εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Τρικάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Παραδόθηκαν οι έξι νέες κλίνες αιμοκάθαρσης και ο φορητός υπερηχοτομογράφος - Εγκαταστάθηκε και ο νέος…

9 ώρες ago

Ξεκινά στην Κηφισιά ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής των τελευταίων ετών

43.580.000 ευρώ για την υπογειοποίηση δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας στον Δήμο Κηφισιάς.

10 ώρες ago

682.000€ για αθλητικές υποδομές στον δήμο Σαρωνικού

Μετά τη χθεσινή υπογραφή, έρχεται η διαγωνιστική διαδικασία, με στόχο το επόμενο καλοκαίρι να ξεκινήσουν…

11 ώρες ago

Νέα γεώτρηση & ολοκαίνουρια δεξαμενή ενισχύουν την υδροδότηση στην Περαία

Σε μία ακόμα σημαντική παρέμβαση προχώρησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Θερμαϊκού,…

11 ώρες ago

Μυτιλήνη: Συνεχίζεται η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου

Δεύτερη φάση ανάπλασης και για την πλατεία Σαπφούς.

11 ώρες ago

Τρίκαλα City Branding: Δεύτερο βήμα για τη νέα ταυτότητα εξωστρέφειας της πόλης

Η e-trikala Αε αναλαμβάνει την υλοποίηση του σχεδίου ως Οργανισμός Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού των…

12 ώρες ago