Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, η δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Κισσάμου στον χώρο του Δημαρχείου.
Η προσέλευση των εθελοντών υπήρξε αρκετά μεγάλη, καθώς συλλέχθηκαν συνολικά 36 φιάλες αίματος.
Ευχαριστούμε θερμά την κα Πετρουλάκη Ειρήνη, Προϊσταμένη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και τον κ. Ανυφαντάκη Δημήτρη, Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κισσάμου για την άψογη συνεργασία.
Ευχαριστούμε, επίσης, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και συγκεκριμένα, τον κ. Μιχαηλίδη Λευτέρη, Ειδικευόμενο Ιατρό του Κέντρου Υγείας Κισσάμου και τους Νοσηλευτές του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων κα Μπαμγκάρνερ Μελίνα και κ. Κουρμούλη Μανώλη που κάλυψαν όλη τη διαδικασία.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι διέθεσαν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους και πρόθυμα συμμετείχαν, ως εθελοντές, στη χθεσινή αιμοδοσία συμβάλλοντας στη συλλογή του μεγάλου αριθμού φιαλών.
Nέα μέτρα στήριξης εν μέσω ενεργειακής κρίσης και μετά το υπερπλεόνασμα 4,9% του 2025.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί από ιατρικό, νοσηλευτικό και εργαστηριακό προσωπικό του Τοπικού Ιατρείου Μεταμόρφωσης και…
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Κωνσταντίνος Σβόλης, εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά της Δημοτικής…
Επίσκεψη της Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας στον Δήμο Μακρακώμης.
Το Πάρκο Κολοκοτρώνη αποτελεί υποψήφιο χώρο ένταξης στο Δίκτυο Ιστορικών Κήπων της Ευρώπης.
Την προσχώρηση του δήμου Αλίμου στη «Συμμαχία Των Γαλάζιων Πόλεων» ανακοίνωσε κατά την τοποθέτησή του…