Κυ. Μάι 5th, 2024

Τον Νίκο Χαρδαλιά στηρίζουν το Πράσινο Κίνημα και η «Αττική Πράσινη Περιφέρεια»

Το Πράσινο Κίνημα και η περιφερειακή του παράταξη στην Αττική, στηρίζουν τον Νίκο Χαρδαλιά, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε μία σύσκεψη στελεχών επικυρώθηκε η συγκεκριμένη απόφαση, παρουσία του υποψήφιου περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά. Την σύσκεψη προλόγισαν οι δύο συμπρόεδροι του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης και Ρία Ακρίβου και ο επικεφαλής της περιφερειακής μας παράταξης «ΑΤΤΙΚΗ – Πράσινη Περιφέρεια», Νίκος Παπαδάκης.

Παρόντες, ήταν η υπάρχουσα αυτοδιοικητική ομάδα, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι του Πράσινου Κινήματος, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που στηρίζει το Πράσινο Κίνημα σε δήμους της Αττικής και στελέχη του κόμματος.

Ο Νίκος Παπαδάκης έκανε έναν σύντομο απολογισμό, της μέχρι τώρα παρουσίας που είχε η «ΑΤΤΙΚΗ – Πράσινη Περιφέρεια», στην διοίκηση της περιφέρειας Αττικής. Υπενθύμισε, ότι το 2019, ο συνδυασμός εξέλεξε δύο περιφερειακούς συμβούλους, λαμβάνοντας κάτι λιγότερο από 30.000 ψηφοδέλτια. Σύντομα, θα είναι και έτοιμο ένα e-book , όπου θα μπορούν όλοι ηλεκτρονικά να δουν τον πλούσιο απολογισμό έργου της περιφερειακής μας παράταξης.