Δε. Απρ 29th, 2024

Νίκος Χαρδαλιάς: Συνάντηση με τα 214 στελέχη του συνδυασμού «Αττική Μπροστά»

Συνάντηση με τα 214 στελέχη που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Αττική Μπροστά», λίγες ώρες πριν κλείσει η προθεσμία κατάθεσης των συνδυασμών, είχε  ο  υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς. 
Σε σχετική του δήλωση του ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρει:
«214 μαχήτριες και μαχητές στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της #Αττική_Μπροστά. Ένα ψηφοδέλτιο που έγινε με βάση την αρχή της εκπροσώπησης όλου του πληθυσμού της Αττικής.
Χθες βράδυ έγινε η πρώτη μεγάλη συνάντηση με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού μας. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και τιμή ως επικεφαλής αυτής της προσπάθειας.
Καταφέραμε να εκπροσωπούνται όπως πρέπει και οι 66 Δήμοι του Λεκανοπεδίου, να εκπροσωπείται ουσιαστικά κάθε γειτονιά. Και είναι ξεκάθαρο μέσα μου ότι έχω επιλέξει τις καλύτερες και τους καλύτερους. Πρόσωπα με εμπειρία, διάθεση, μεράκι για δουλειά και πάθος για προσφορά. Πρόσωπα που απευθύνονται σε ολόκληρη την κοινωνία, με την πεποίθηση ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, για να μπορέσουμε να ενώσουμε δυνάμεις, να χτίσουμε μαζί πάνω σε ό,τι θετικό έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, να διορθώσουμε μικρά ή μεγάλα λάθη και να κάνουμε έναν όμορφο αγώνα δίνοντας ένα στίγμα ευθύνης και καθήκοντος.
Μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία με όρους οικογένειας και ομάδας. Γιατί πιστεύω ότι ιστορία δεν γράφουν τα πρόσωπα, γράφουν οι ομάδες και οι παρέες.
Έτσι θα δουλέψουμε, όλοι μαζί, για να μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι και να κοιτάμε στα μάτια τους συμπολίτες μας.»